İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

05 March 2023 İkizler burcu yorumu

Üstü örtülmüş, üzerine çok konuşulmamış ve geride kalmış bir sorun bugün gündeme gelebilir. Sizin kendinizi az da olsa suçlu hissettiğiniz bir konu olduğu için, konuşulmasından hiç hoşlanmayacaksınız ve hoşlanmadığınızı biraz da sertçe belli edeceksiniz. Güne çok iyimser başladınız. Yapıcı ve iyimser havanız akşam saatlerinde bozulabilir, ev ortamında huzur bulmakta zorlanabilirsiniz.

Aşk:

Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz. Onun bu aşırılıklarınızdan rahatsız olduğunu biliyorsunuz. Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor.

İş:

Yeterli olmadığınız işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yaptığınız bir işle ilgili takdir göreceksiniz. Sizden beklenen enerjiyi göstermemekle birlikte zekanızla her işin üstesinden geliyorsunuz.

Para:

Son iki – üç ay paranın sizin için önemini anladınız. Önceki zamanlardaki savurganlığınız yok. Bu durum planladığınız işlerde sizi lider konumuna getirebilir. Paranızı akıllıca işletiyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sinirlerinize ve duygularınıza hakim olmalısınız. Bugün, duygusal yanınızı kışkırtan bir tartışma yaşayacaksınız.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Açıkta kaşmış veya çözümlenmemiş sorunlar bir anda sizin yararınıza sonuçlar doğurmaya başlayabilir ya da sizin lehinize ilerleme gösterebilir. Ama şimdilik, hiçbir şeyin farkında değilmiş gibi olayların çözümü için adım atmaya devam etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yoğun bir gün. Venüs ve Uranüs kavuşumu(dün de kendini hissettirmiş olabilir) ilişkiler veya iş birlikleriyle ilgili ani gelişmeleri veya sürprizleri akla getirirken, Ay ve Satürn arasındaki sert açı ise, daha ciddi ve karamsar olabileceğimizin altını çiziyor. Ancak, akşam saatlerinde tamamlanması gereken işleri tamamlamak için de uygun saatlerde olacağız. Venüs?ün Uranüs, Jüpiter ve Pluto ile oluşturduğu farklı karakterdeki açılar birkaç gün için ikili ilişkilerimizde sıcak ve soğuk duş etkisini bir arada yaşamamıza neden olabilir. Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün gündeminizi aile ilişkileriniz oluşturabilir. Güven aradığınız konulara doğru çekilebilirsiniz. Sabah saatlerinde zihinsel hareketlilik daha fazla zamanınızı alabilir. Öğleden sonra işlerinizi daha büyük bir titizlikle yapabilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara pratik çözümler getirebilirsiniz. Gün içinde tembellik yapmak isteyeceğiniz zamanlar var.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmelisiniz. Size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız.. Sosyal çevrenizdeki ilişkilerinize azami dikkat göstermenizi gerektiriyor. Kendinizi ön plana çıkarmak için arkadaş ve dost çevrenizde sıra dışı tavırlar içinde olabilirsiniz. Şimdiye kadar ilgilenmediğiniz konulara ilgi gösterirken çevrenize komik kaçabilirsiniz.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Her zaman nezaketi ve huzur veren tavırlarıyla sizi rahatlatan bir arkadaşınız bugünlerde beklenmedik bir tepkisi ile aranızdaki bağı zedeleyebilir. Aynı tepkisellikle yanıt vermediğiniz sürece tamiri mümkün olacaktır.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.