İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

11 March 2023 İkizler burcu yorumu

Çok yakın ilişkide olduğunuz biriyle aşırı bir duygusallık içindesiniz. Bu ilişkideki abartılı beklentilerde tümüyle verici konumunda görünüyorsunuz. İç hesaplaşmalarınızda, arada bir de olsa kendinize yönelik haksız cezalandırmalarınız oluyor. Bugün, özel görüşmelerdeki risk unsuru ciddi boyutlarda. Erteleme şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.

Aşk:

Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen gelişmeler söz konusu. Bugün haberleşme trafiğiniz hayli kalabalık olabilir. Hoş gerginliklere hazır olmalısınız.

İş:

İçtenliğiniz ve doğallığınızla bu sıralar yeni şans kapılarını aralayabilirsiniz. İşyerinizde gelişme şansınız olmadığını düşünmeniz, niteliklerinizin yanında fazla karamsarlık gibi. İnsanlarla samimi ilişkiler içinde olmanız bir dezavantaj değil.

Para:

Sorumluluklarınızın karşılığını seve, seve veren birisiniz. Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki kaçınılmaz sorumluluklar sürekli para sıkıntısı yaşamanıza neden oluyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Geçmiş tecrübelerinizi anımsayın. Özellikle şu sıralar her zamankinden fazla istekli olmanız gereken duygusal konularda kendinizi engelleme huyunuz, yine size zarar verebilir.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Etrafa direktifler yağdırmak veya direktifler yağdıran kişilere cevap vermek için hiç de doğru olmayan iki günlük süreçtesiniz ve söylediklerimin doğru olup olmadığını test etmek isterseniz, lütfen denemeyin derim Niobe?ce! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Uranüs ve Pluto ile oluşturduğu olumsuz açılar, öfkeyi, saldırganlığı, gereğinden fazla cesareti ve gerilimi arttırabilir. Bizim kontrolümüz dışında gelişen olaylar ya da kontrolünü kaybetmiş ve saldırgan kişiler, gruplar, ülkeler söz konusu olabilir veya bazı gerçekler açığa çıkabilir. Rekabetçi durumlar veya mücadele gerektiren ortamlar gündeme gelebilir. Önümüzdeki bir ay boyunca, havayla bağlantılı aksilikler, yangın, patlama, kundaklama, şiddet, gaz sıkışması, elektrik elektronikle bağlantılı konular, saldırganlık, doğayla ilgili felaketler, asi gruplar v.b başlıklı olaylar dünya genelinde sıklıkla ön plana çıkabilir. Bu açılar belirginleştiğinde, riskli hareketlerden, ani tepkilerden, ani hareketlerden, riskli kişilerden, tartışmalardan, tehlikeli yerlerden uzak durmakta ve ufak tefek veya acele hareketlere bağlı sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almakta fayda vardır. Bu etki, en yakın zaman dilimi olarak Pazar günü daha fazla kendini hissettirebilir. Neyse ki, Balık burcunda olduğumuz bir aydayız ve ne olursa olsun bu etkiler daha düşük fazda kendini gösterecektir. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma koşullarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızdaki olaylara daha duygusal yaklaşacağınız zamanlar var. Plan ve programınızı yaparken özen göstermelisiniz. İş arkadaşlarınıza karşı ani tepkiler vermemeye dikkat edin. Tehlikeli durumlara karşı sağduyulu olmalısınız. Akışta kalmaya çalışın.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Meslek kariyerinizle ilgili çalışmaların size sağlayacağı avantajlar konusunda yeterli sonuç almak istiyorsanız doğru insanlarla çalışmak zorundasınız. Bugün, maddesel değerler ön planda olacak.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizdeki insanların ağırdan alan, sorumluluklarını yerine getirmeyen ve çok fazla şeyi önemsemeyen yaklaşımlarına uymayın. Bitmeyen işlerden sadece onları sorumlu tutamazsınız. Adamsendeci tavırlardan kaçının.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.