İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

18 March 2023 İkizler burcu yorumu

Bugün genel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Gün içinde aldığınız yada alacağınız kararlardan emin olacaksınız. Bugün düşünceleriniz berrak olacak ve kolaylıkla karar alabileceksiniz. Gün içinde bazı aksayan işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yada bir süredir görüşemediğiniz aile büyüklerinizle görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Aşk:

Bugün duygusal sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir. Karar vermek ve harekete geçmek için uygun günde değilsiniz. Sevgiliniz sizi alttan almak zorunda kalabilir.

İş:

İşyerinizde yeni fikirler üretiyorsunuz ve bunları ayrı ayrı değerlendiriyorsunuz. Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalısınız. Gün içinde bir fikir münakaşası yapabilir ve sinirsel gerilimler yaşayabilirsiniz.

Para:

Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza bugünlerde çok dikkat etmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yeni diyaloglara girmek için olumlu bir gündesiniz ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konuların giderek daha da karışık hale geleceği hissine kapılabilirsiniz. Ancak, yanılma ihtimalinizin yüksek olduğunu söyleyebilirim Niobe?ce. Olayların yatışmasını bekleyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle öncesi ve gece saatlerinde aklımızı toplamakta zorlanabilir, hafif mantıksız davranabilir, dalgınlıklar, belirsizlikler nedeniyle kafa karışıklıkları yaşayabiliriz. Hayalci olabileceğimiz, bugün de, empati yapmamız ise, daha kolay olacaktır. Özellikle öğle sonrası saatlerde duygusal paylaşımlar artabilir. Akşam saatleri baskı altında ya da engellenmiş hissedebiliriz. Ancak, ilerleyen saatlerde maneviyat, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularımız ön plana çıkabilir ya da bu durumu destekleyen olaylar yaşayabiliriz. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailevi konularla ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi bu konularda fazla duygusal hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Güven aradığınız konular sizi etkisi altına alabilir. Öğleden sonraki zamanları arkadaşlarınızla hoşlandığınız yerlerde geçirmeniz size iyi gelecektir. Gevşeyeceğiniz ve duygularınızı rahatça ifade edebileceksiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Konulara en kısa yoldan yaklaşmanız nedeniyle, zincirleme bir çok işi kısa sürede tamamlayacaksınız. Karşıt burcunuzda geri giden Satürn'ü unutmamalı ve hata yapmamaya çalışmalısınız.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İyi iş ilişkileri ve önemli bağlantılar sayesinde hayatınızı kolaylaştırma şansınız var. Bunun olabilmesi için herkesin fedakarlık yapıp tavizler vermesi gerekiyor. Siz dahil. Ancak bu şekilde geliştirici görevler alacaksınız.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.