İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

29 March 2023 İkizler burcu yorumu

Aile içinde dağılmalar özlem yüklü günler getirebilir. Bu konuyla ilgili çözümsüzlüklerinizde henüz akla getiremediğiniz destekleriniz var. Bununla ilgili kısa yolculuklarınız olabilir. Bazı düşünceleri eskimiş olarak değerlendiriyor, hala taşıdıkları değerleri göremiyorsunuz. Aslında çoğu zaman tavırlarınızla bu düşüncelerin savunuculuğunu yapıyorsunuz.

Aşk:

Duygularınızı açığa vuruş biçiminiz yaşanacak hoşlukları erken tüketebilir. Abartılar içinde olmadığınızı sadece siz biliyorsunuz. Farklı bir ilişki başlattığınıza inanmanız, bunu aşırı belli etmenizi gerektirmeyebilir.

İş:

Bazı kişilerde birtakım kötü niyetler seziyorsunuz. Bugünlerde iş ilişkilerinizde bazı operasyonlar yapabilirsiniz. Sırtınızı güvende hissetmek, sizin için iş yaşamının olmazsa olmazlarından biri gibi.

Para:

Özel nedenler gerekçesiyle harcama sınırlarınızı zorlayabiliyorsunuz Para kullanımındaki yöntemleriniz masraflı olduğu kadar, bazı yakın ilişkilerinizde sorun yaşamanıza da neden olabiliyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İş yaşantınızda aradığınız güveni bugünlerde fazlasıyla bulabilirsiniz. Ama bunu ikili bir ortaklığa dönüştürme niyetleri, biraz serüvenci bir yaklaşım olabilir.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hayatınızı değiştirmenize yardımı olabilecek olanaklar, şartlar, davetler, teklifler veya kişiler yüzünü göstermek üzere ya da gösterdi fakat siz farkında değilsiniz. Değişimden korkmayın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe?ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay?ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün harcamalarınızı ve eve yönelik işlerinizi daha iyi planlamaya bakın. Düşünce ve duygularınızın dalgalandığı bir gündesiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. İnsanlar üzerinde etkiniz oldukça yüksek ve sizin duygusal konuşmalar sergileyeceğiniz bir gün. Maddi konularda ailenizin ve sevdiklerinizin desteğini görmek rahatlamanıza neden olacak. Bugün Ay kariyer evinizde olumlu destek verirken, borç konusunda sizi uyarıyor.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Çok değer verdiğiniz ve hep sizin yanınızda yer almış biri ile bugün ufak bir sürtüşme yaşayabilirsiniz. Her zaman aynı görüşte olmayabileceğinizi kabul edip ona göre tepki verin. Sizin için ne anlam ifade ettiğini hatırlayın.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.