İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

10 April 2023 İkizler burcu yorumu

Bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşayabilirsiniz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olabilir. Bugünlerdeki bir haberle harekete geçecek ve sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda, sizden daha çok yakınlık ve ilgi bekleyenler var. Uzak kaldığınız ilişkileri aksatabiliyorsunuz.

Aşk:

Sevgilinizi incitme korkunuz, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği olduğu haliyle kabullenip sürdürme, sorunları zamana bırakma yolunu seçebilirsiniz.

İş:

Çalışma hayatının genel sorunları iş yerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Para:

Gelirinizi arttırmak için ürettiğiniz fikirler oldukça gerçekçi. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yeni ilişkilerinizde kendinize karşınızdakini tanıma fırsatı vermelisiniz.Yakında dolaylı bir işbirliği içinde olabileceğiniz biri bazı problemler yaratabilir.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yarın burcunuza geçecek olan Venüs, kendinizi daha iyi gösterebileceğiniz, dış görünüşünüzü yenileyebileceğiniz ve çevrenizdeki kişiler tarafından yüksek ilgi göreceğiniz üç haftalık sürece gireceğinize işaret ediyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Güneş arasında oluşan görünüm, bizim için önemli konularda kendimizi ifade edebilmemize olanak sağlayacak ve bu olayın bizim için önemini fark etmemize ön ayak olacaktır. Zihnimiz açık. Kendimizi ifade etmenin yollarını rahatça bulabilir, karar almakta zorlanmayıp, açık zihnimiz sayesinde belli konuları daha çabuk kavrayabiliriz. Özellikle akşam üstü saatlerinden itibaren bu saydığım durumlar daha net kendini gösterebilir. Zira, o saatlere kadar Ay?ın boşlukta olması kısmen de olsa kararsızlık, isteksizlik veya belirsizlik nedeni olabilir ve işlerin daha yavaş akmasına sebebiyet verebilir. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde uyum arayabilirsiniz. Gün içinde uğraştıran durumlar söz konusu olabilir. Bugün yapacağınız anlaşmalara dikkat etmenizde fayda var. Yeni haberler duyabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde depresif hissedebileceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kendinizi iyi hissetmeniz için, çevrenizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız. Bugün iletişim konusunda oldukça duyarlı davranıyorsunuz. Duygusal bir konuşma yapmanız sizin özlemli olduğunuz konuları da beraberinde getirecek. Askıda kalan işlerinizle ilgilenmek için, elinize fırsat geçiyor. Bugün çoğul fikirler içinde kalmanız mümkün.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

El birliği yapmanın önemini göreceğiniz bir gün olacak. Ağzı laf yapan ancak sözleri harekete yansıtamayan insanların laf kalabalığına rağbet etmeyin. Verdiğiniz kadar almasını da bilmelisiniz. Buna gücü yetenlerle yola çıkın.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.