İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

09 July 2023 İkizler burcu yorumu

Biraz huzursuz ve karmaşık duygular ile güne başlayabilirsiniz. Sevdiklerinizin yaşadığı olaylardan etkilenebilirsiniz ve duygusal bir tavır içine girebilirsiniz. Fakat mantıklı davranacaksınız ve duygularınızı denetleyeceksiniz. Aslında çılgın ve ilginç kişiler dikkatinizi çekecek ve etkileneceksiniz. İçinizden çok farklı istekler yükselebilir. Fakat aklınız ile hareket edeceksiniz ve dikkatinizi yakınlarınıza odaklayacaksınız. İletişim trafiğiniz hareketleniyor ve fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Bu arada kaygılarınızı sevdiğinize yansıtmaktan kaçınmalısınız.

İkizler burcunun bugün genel durumu

Birisi yaptığınız işi kötümseyerek, kapasitenizi küçümsemeye çalışacak. Bu kişinin sizden ne istediğini anlamaya çalışın. Venüs birini büyülemek konusundaki şansınızı artıracak ve dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

Olumlu gökyüzü şimdiye kadar sizin yeteneklerinizi sergilemenize izin vermeyen nüfuzlu kimselerin desteğini verecek. Birinci dekantta doğanlar için mesleki durum biraz karmaşık olacak. Hırsları onları gerçek olasılıklardan çok uzaklara sürükleyebilir.

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Düşüncelerinizi toparlamaya ve endişe yapmamaya bakın. Sezgilerinizde yanılmadığınızı görebilirsiniz.

İkizler Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Maddi konularda ve iş hayatınızdaki desteklerle bu Pazar kendinizi iyimser ve şanslı görebilirsiniz. Yalnız olmaya, kalmaya ihtiyacınız olabilir. Uzaktan gelecek ziyaretçilerinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışmalısınız.