İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

26 July 2023 İkizler burcu yorumu

Sabah saatlerinde farklı bir gerilim ve huzursuzluk hissedebilirsiniz. Fakat endişeleriniz uzun sürmeyecek ve olaylara iyimser açıdan bakacaksınız. Kaygılarınızı dağıtan farklı bir hal hissedebilirsiniz ve böylece dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayabilirsiniz. Yabancılar ile ilişkileriniz daha sıcak olacak. Farklı öğretiler ve ilginç konular size çekici gelebilir ve eğlenceli ortamlara girebilirsiniz. Ayrıca yabancılar ile iş birliği yapabilirsiniz veya daha önce size zor gelen uzun seyahatlere çıkmak için hevesli olabilirsiniz.

İkizler burcunun bugün genel durumu

Maddi konularla ilgilenebileceğiniz bir gün geçirmeniz mümkündür. Bazı harcamaları gereksiz bulabilir ve bütçenizden çıkartabilirsiniz. Kazandığınız para ile biraz birikim yapma düşüncesi hakim olabilir.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

Gelecekle ilgili hayaller kurabilirsiniz. Bu hayalleri gerçekleştirmek için parasal konulara yaklaşımınızı değiştirmeniz, kariyerinizde daha farklı hamleler yapmanız mümkündür. Yeni bir yöne ilerlemeyi düşünüyor olabilirsiniz.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sosyal konular gündeminize gelebilir. Arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Bazı işlerinizi yeniden gündeme getirmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizin olgunlaşması için kendinize zaman vermelisiniz. Akşam saatlerinizi daha hareketli geçirmek isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Bugün nerede lüzumsuz iş varsa sizi bulacak sanki. Sizin için enerji ve vakit kaybı sayılır hepsi. Gereksiz şeylere değil sizden ilgi bekleyenlere zamanınızı harcayın.

İkizler Burcu Radikal Gazetesi Yorumu

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz, seyahatler, eğitimler ve iletişim alanınız harekete geçerken, bu süreçte yakın çevrenizin birtakım problemleri size yansıyabilir. Hafta genelinde ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken ego savaşları ve güç mücadelelerinden uzak durarak, daha sakin, ılımlı ve dengeli iletişim kurmayı tercih etmelisiniz. Yeniayın en iyi haberi, Venüs ve Merkür’ün Satürnle olan uyumlu açısının sizin iş hayatınızda büyük bir açılım yapmanıza sebebiyet verebilecek olmasıdır. Bu süreçte başarılı iş görüşmeleri yapabilir, zam alabilir, paranızda artış görebilir ve iş hayatınızda yeteneklerinizle öne çıkabilirsiniz. Bekar olanlar için bu yeniayda yeni flört tekliflerini değerlendirmek faydalı olacaktır, zira uzun süreli ilişkiler kurmanıza sebep olacak görünümlerle gökyüzü sizi destekliyor olacak.

İkizler Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Geleceğinizi ilgilendiren önemli işler bu hafta etkili olabilir. Arkadaşlarınızı bir araya getirip kısa vadeli planlar yapabilirsiniz. Etrafınızda olup bitenleri merakla takip edeceksiniz.