İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

06 August 2023 İkizler burcu yorumu

Duygularınızın dalgalanacağı bir gün. Yabancılar ve kalabalık ortamlarda karşılaştığınız olaylar ve kişiler hayal gücünüzü uyandıracak. İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz ve bulunduğunuz ortamı tamamen değiştirmeyi hayal gedebilirsiniz. Uzaklara gitmek, yabancılar ile birlikte olmak isteyebilirsiniz. Geniş aileler ve büyük grupların içinde yer almak ve cemiyet hayatı size çekici gelebilir. Saygı duyduğunuz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve böylece kaygılarınızdan uzaklaşabilirsiniz. Bu arada çevrenizi değiştirebilirsiniz veya çevreniz genişleyebilir.

İkizler burcunun bugün genel durumu

Bugün içinize çekilme eğiliminde olsanız da, çevreden alacağınız davetleri kabul edin. Tanışma şansınız olan kişiler, yaşamınızda önemli değişiklikleri gündeme getirmeye başlayabilirler.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

Zihninizde tartıp durduğunuz konuları artık iş çevrenizdeki kişilere açın ve değerlendirmeleriniz birlikte yapın. Ele aldığınız planlarınıza, ileriki günlerde önemli eklemeler yapabilirler.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, evinizle ilgili birçok aktiviteye ihtiyaç duyuyor ve sevdiklerinizle ortak bir performans sergilemek istiyorsunuz. Alış-veriş duygularınızın atağa kalkmasıyla, ilginç eşyalar satın alabilirsiniz. Yaşamınızı renklendirmek istiyorsanız, bu konuda gerekli alt yapı çalışmaları bir an önce başlamalısınız. Sizin için anlamlı bir gün.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugün ve yarın bazı kişiler sizin için oldukça yararlı olan rutin işlerin dışına çıkmanız konusunda ısrarcı olabilirler. Bu durumda, itiraz etmekten kaçınmalı ve bahsi geçen değişikliklere ayak uydurmaya çalışmalısınız.

Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün de yazmıştım, kontrolümüz dışında gelişen olaylar nedeniyle biraz zorlanma olasılığımız olan günlerdeyiz. Ancak, bugün Venüs?ün hem olumlu hem de olumsuz açıları sayesinde bir taraftan sorunlarla ve zorluklarla boğuşurken bir taraftan da adeta görünmeyen bir elin devreye girip bizi desteklediğini ve günü güzelleştirdiğini hissedebiliriz. Geçmişe bağlı sorunları tartışmak için güzel günlerde değiliz ya da geçmişle bağlantılı olaylar kendini hatırlatabilir veya sevdiğiniz kişilerle eskiden birlikte yapmaktan keyif aldığınız şeyleri tekrarlayabiliriz. Eski tanıdıklar veya sevgililer gündeme gelebilir. Ylişkiler ve iş birlikleri normalde izlediğinden daha zorlu bir seyir izleyebilir veya maddi konularda daha gerçekçi adımlar atmamız gerektiğinin farkına varabiliriz. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün bilemediğiniz konulardan gelen çözümsüz süreçler keyfinizi kaçırabilir. Elinizde olmadan yaşayacağınız sorunlar sizi iç dünyanıza döndürebilir. Kontrolünüzü kaybetmeden akışta kalmaya çalışın. Gün içinde olayların kontrolden çıktığını hissedebilirsiniz. İletişiminden kaynaklı yanlış anlaşılmalar söz konusu.

İkizler Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Son günlerde şansınız oldukça açık. Her konuda adeta dört ayak üzerine düşüyorsunuz. Tadını çıkarmalısınız.

İkizler Burcu Radikal Gazetesi Yorumu

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ev, aile ve yerleşime ait konular ile ruhsal anlamda kaygılar hissedebilir, geçici endişelere kapılabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aile içi iletişim ve iş hayatınız konusunda kararlı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabilmenizi destekleyen, olayları yoluna koyan bir atmosferde olacaksınız.

İkizler Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İş alanlarınızda sorunlar oluşabilir. Yapılması gerekenlere verdiğiniz önem yüzünden beraber çalıştığınız insanları anlamakta zorlanabilir ve onlardan karşılık bekleyebilirsiniz.