İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

14 August 2023 İkizler burcu yorumu

Duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz fakat içinizden yükselen iyimser duygular rahatlatıcı olacak ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Çeşitli davetler alabilir ve keyifli organizasyonlara katılabilirsiniz. Hoş fırsatlar ile karşılaşabilir ve olaylara daha olumlu açıdan bakabilirsiniz. Yabancılar ile işbirliği yapabilirsiniz ve isteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Öğleden sonra karşılaşacağınız olaylar duygularınızı yükseltecek. Sevdiklerinizin ilgisi ve iltifatları moralinizi yükseltecek. Güzellik, bakım ve benzeri konular ile ilgilenebilir, kendinizi güzel hissedeceğiniz kıyafet ve aksesuarlar alabilirsiniz.

İkizler burcunun bugün genel durumu

Gerçek değerinizi kanıtlayabilecek ve sizdeki potansiyeli göremeyenlerden intikamınızı alabileceksiniz. Her zaman olduğunuzdan daha snob davranacak ve gerçek karakterinizi sergilemek için çok moda yerlere gitmek isteyeceksiniz.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

Bugün yıldızlar bir süre önce başladığınız bir anlaşmayı sonuçlandırmak ve yeni anlaşmalar yapmak için sizi destekleyecek. Bu da borçlandığınız parayı kurtarmanıza olanak verecek. Kartlarınızı doğru kullanın. İkinci dekantta doğanlar sonunda hiçbir yere varmayacak planlarla enerjilerini harcama riskine girecekler. Yıldızlar harekete geçmeden öne çok düşünmenizi tavsiye ediyor.

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Uğraştığınız işlerinizle ilgili hareketli bir gün. Birçok işle aynı anda uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Dâhil olduğunuz sosyal gruplarla bir araya gelebilir üzerinde çalıştığınız konular hakkında fikir alış, verişi yapabilirsiniz. Daha çok sosyalleşeceğiniz anlar yaşamanız mümkün. Bu sosyallik iletişiminizi ve koşturmanızı arttıracaktır.

İkizler Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bugün itibarıyla Mars gerileyerek ortak parasal alanlarınıza kayacak ve ay sonuna kadar bu alanda mücadele sıkıntılarını karşınıza getirebilir. Bu dönemde bir borcun altına girmeyin kimseye kefil olmamaya çalışın. Yine ay sonuna kadar arkadaşlarınızın kariyerleriyle ilgili konular gündeminizde olabilir.