İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

19 September 2023 İkizler burcu yorumu

Heyecanlı ve huzursuz olabilirsiniz fakat seyahatler ve yolculuk programları sizi heyecanlandıracak. Bu arada isteklerinizi gözden geçirin ve sevdiklerinizi zorlamaktan kaçının. Israrcı ve sert tavırlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca bugün sabırsızlık ve tahammülsüzlük yüzünden ufak tefek kazalar ve sakarlıklar yapabilirsiniz. Kendinizi çok fazla yormayın. Özellikle uyku ve beslenmenize özen göstermeniz gerekiyor. Yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almasanız iyi olacak.Beklentileriniz artıyor ve parasal geriliminizi sevdiklerinize yansıtmasanız iyi olacak.

İkizler burcunun bugün genel durumu

İş alanında büyümenizi sağlayacak bir fırsat sizi heyecanlandıracak ve mümkün olduğunca iş yapmanıza teşvik edecek. Hatıralar sizi melankolik yapıyor. Olayları çok dramatize etmeden ve sizi üzen şeyleri şakaya vurarak bu dönemi atlatmaya çalışın.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

İş ve çalışma sözleşmelerinde aşırı kendine güven göstermekten kaçının çünkü bu yanlış bir hamleye neden olabilir. Daha ihtiyatlı olmalısınız. İlk dekantta doğanlar yükselişte! Beklenmedik şartlara rağmen önemli bir iş projesini başarıyla ve verimli bir şekilde planlayacaklar.

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yapmış olduğunuz işlerinizde kendinizi geliştirmek için farklı kişilerin bilgisine başvurabilir, konu ile ilgili eğitimlere katılabilirsiniz. Çabalarınızın sonucunu güzel haberlerle alabilirsiniz. Çalışmalarınızla ilgili hizmet verdiğiniz kişilerden alacağınız keyifli geribildirimler sizi mutlu edecektir. Bu durum motivasyonunuzu yükseltebilir. Kendinizi daha iyi anlatmaya çalışmalısınız.

İkizler Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Hızlı ve pratik olmayı seven İkizler için bugün sabır önemli. Gün boyu akılcı davranıp risk almamakta fayda var. Ertelenmiş duygusal yükler ardı ardına boşalabilir. Kriz yaratmak yerine süreçteki aksaklıkları varsa eksikleri kendiniz tespit edip, özeleştiri yapabilirsiniz.