İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

22 November 2023 İkizler burcu yorumu

Bugün karşılaştığınız kişiler duygularınızı yükseltecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Dostlarınız ile görüşebilirsiniz ve isteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler sıcak ve güzel olacak fakat endişelerden uzaklaşmanız gerekiyor. Özellikle kaygılarınızı çevrenize yansıtmaktan kaçının. Hayal gücünüzü yapıcı yönde kullanmak için gayret gösterin. Yakınlarınızın desteğini alabilirsiniz ve yeni girişimlerde bulunmak için hevesli olabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde alacağınız davetler keyfinizi yerine getirecek.

İkizler burcunun bugün genel durumu

Sizi hor görmüş ya da potansiyelinizi küçümsemiş birinden intikam alacaksınız. Bir arkadaşınızla buluşmaya gideceksiniz ve gayriihtiyari, sevgilinizi bir başkasıyla konuşurken göreceksiniz. Bu sizi kızdıracak ve kıskançlık duyacaksınız.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

İşler pürüzsüz yürüyor. En iyi yanı da iş arkadaşlarınız ve serbest hizmet sağlayıcılarla kurduğunuz ilişkiler. Yükseleni Boğa burcu olanlar biraz asabi olacak ve iş arkadaşları ve ortaklarıyla anlaşmazlıklar yaşama riskine girecekler. Yıldızlar sakin olmanızı tavsiye ediyor!

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizi hapseden kontrol dışı olaylarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Kayıplar yaşamamaya özen göstermelisiniz. Kabullenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişimler yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İçsel bilgilerini ve duyularını keşfe çıkan İkizler için bilinçaltı ön planda. Geçmiş ve güncelliğini sizin için yitirmiş konuları bırakıp yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Gün boyu sinirsel gerginlikler olası.