İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

16 December 2023 İkizler burcu yorumu

Yakın çevre, çocuklar, arkadaşlar ve eviniz ile ilgileneceksiniz. Duyduğunuz haberlerden etkilenmiş olabilirsiniz ve hatta huzursuzluk duymuş olabilirsiniz. Fakat olaylara yapıcı bir açıdan bakabilir ve kararlarınızı sürdürmeyi başarabilirsiniz. Eski arkadaşlarınız ile görüşebilirsiniz. Aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha düşünün. Yanlış anlamalar olabilir. Tartışmalardan uzak durun ve dedikodular ile pek fazla ilgilenmeyin. Yaşam enerjiniz ve yapıcı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyeceksiniz. Yaşam enerjiniz yükseliyor ve bazı karışıklıklar olsa bile bunlar ile başa çıkacak gücünüz var.

İkizler burcunun bugün genel durumu

İşleri istediğiniz şekilde yapacak, herhangi bir tavsiye dinlemeyeceksiniz ve despot bir iş arkadaşınızı incitebileceksiniz. Her ne kadar Ay sizin arkadaşınız olmasa da, sezgileriniz problemleri önceden görmenizi sağlayacak.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

Bugün hızlı düşünebilmek size aniden ortaya çıkan durumlardan en iyi şekilde faydalanma olanağı sağlayacak. Aksi takdirde kârınız düşlediğiniz gibi olmayacak. Gençler bugün kişisel bir başarıya ulaşmak için mükemmel bir vesile bulabilirler. İhtiyatlı davranmaları gerekecek ancak fırsatı kaçırmamaya da dikkat etmeliler.

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ay bugün Koç’ta ilerlemekte. Bugün yakın çevrenizle ve arkadaşlarla bir araya gelmek güzel bir fikir olabilir. Başkalarından öğrenebileceğiniz çok şey var.

İkizler Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bugün yönsüz ve karasız olabilirsiniz. Ebeveynlerle çatışmaktan kaçının. Uzun vadeli planlarınızı gözden geçireceğiniz durumlar gelişebilir. İlişkilerinizde bir yandan derin anlam arayışları, diğer yandan kararsızlık söz konusu olabilir.