İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

22 December 2023 İkizler burcu yorumu

Yoğun duygular ile güne başlayacaksınız ve isteklerinizi ortaya koymak için heyecanlı bir tavır içine gireceksiniz. Hareket halinde olmak ve ilginç kişiler ile tanışmak sizi heyecanlandıracak. Yeni girişimlerde bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Girişimde bulunmak istediğiniz konular ile ilgili gelişmeler farklı boyutlar kazanıyor. Bu arada isteklerinizi gözden geçireceksiniz ve kendinizi her zaman olduğundan daha özgür hissedeceksiniz. Bu akşam meydana gelen Kış Gündönümünde eski arkadaşlarınız ile buluşabilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. İstanbul saati ile 19:11 de Güneş Oğlak Burcuna geçiş yapacak.

İkizler burcunun bugün genel durumu

Sevdiğiniz iş arkadaşlarınıza karşı kibar ve yardımsever davranıcaksınız. Bu da sizi daha popüler yapacak ve bir üstünüz sizi fark edip, takdir edecek. Yeni bir arkadaşınızda duyduğunuz ilgi partnerinizi kızdıracak; öfkeli laflar duymanız muhtemel.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

Bugün yıldızlar şansın sizin yanınızda olduğunu ve başladığınız projelerin talepkar olanlarından bazılarının yakın zamanda başarıya ulaşacağını gösteriyor. Yükseleni Koç burcu olanlar ortamın sükûnetini korumak için ortakları, iş arkadaşları ve rakiplerine karşı çok diplomatik davranmalılar.

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay, parasal konular üzerinde daha çok düşünebileceğinizi anlatıyor. Birikimlerinize daha dikkatli yaklaşmalısınız.

İkizler Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu anlaşılmayı ve onaylanmayı bekleyebilirsiniz. Yaşamda size keyif veren arzularınızı gerçekleştirecek imkanlar gelişebilir. Arzuların karşılanması için gerekli olan maddi koşulları yaratma gayretiniz artacaktır.