İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

23 January 2024 İkizler burcu yorumu

Bugün girişimde bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Geleceğe yönelik beklentilerinizin arttığı bir dönemdesiniz fakat beklentilerinizin gerilimini bugün hissetmeyeceksiniz. Daha yapıcı ve olumlu bir tavır içinde bulunacaksınız. Hanım arkadaş ve yakınlarınıza isteklerinizi anlatmayın ve sizi anlamaları için onları zorlamayın. Daha önce girişimde bulunduğunuz konular ile ilgili araştırmalar yapabilir ve konu hakkında çok çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Değişik fikirler ve ilginç gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz.

İkizler burcunun bugün genel durumu

Kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Sizi tamamıyla destekleyecek bir iş arkadaşınızla paylaşacağınız yeni ilgi alanları edineceksiniz. Özel yaşamınızı canlandırmak için her şeyi yapacaksınız. Yeni görevlerinizde sizi takip edecek yeni insanlarla tanışmaya çalışın. Bu hevesinizle yalnız kalpleri fethetmeyi başaracaksınız.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

Hedeflerinizi diğerlerine ne kadar garip de görünse kararlılıkla izleyin. Yıldızların yardımıyla sonunda haklı olduğunuzu ispatlayabileceksiniz. Bugün moda ve şov dünyasında çalışanlar için terfiler ve (finansal anlamda da) kalite artışı öngörülüyor.

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde ateşli tartışmalardan uzak durmanızda fayda var. Gün içinde eskide kalan ailevi konular gündeminize gelebilir. Güvenliğinizi ilgilendiren olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorunları kendi iç sesinizi dinleyerek çözebilirsiniz. Babanızla ilgili olayları göz ardı etmeyin. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz.

İkizler Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu yaratıcı, sosyal işlerde artış olabilir. Ancak diplomatik olmayı gerektiren durumlar olası; sert eleştirilerden kaçınmak önemli. Evde tadilat gerektiren işler olası. Dedikodudan kaçınmak faydalı olur.