İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

06 February 2024 İkizler burcu yorumu

Güne keyifli başlayacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. İlginç kişiler, farklı ortamlar ve değişik konular ile ilgilenmek keyfinizi yerine getirecek. Kafanız karışık olabilir fakat yaşam enerjiniz yüksek ve kararlarınızı sürdürmeyi başarabilirsiniz. Bugün dikkatinizi isteklerinize odaklayacaksınız. Yeni girişimlerde bulunmak için isteğiniz kuvvetli olabilir fakat gelişmeler sizin beklediğinizden daha yavaş olabilir. Aceleci davranmayın ve dikkatinizi dağıtan fikirlerden uzaklaşıp pratik işlerinizi tamamlamak için gayret gösterin. Bu arada seyahat programları yapabilirsiniz. İşleriniz ile ilgili yolculukları organize edebilir veya yakınlarınızın ihtiyaçları için seyahate çıkabilirsiniz.

İkizler burcunun bugün genel durumu

Çevrenizdeki kişileri inceleyeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Davranışları sorgulayabilir ve bunların arkasındaki düşüncelerin ne olduğunu görmeye çalışabilirsiniz. Fazla derine inmeyin.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

Eğer maddi konularda hamleler planlayacak veya kararlar alacaksanız, çok dikkatli olmanız gerekecektir. Detaylara dikkat edin ve idealist girişimlerden kaçının.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Siz kendi fikirleriniz konusunda ne kadar ısrarcı olursanız olun, bugün, karşınızdaki kişi kendisini dinlediğinizden emin olana kadar asla düşüncelerini veya tavrını değiştirmeyecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Artistik konularda yaratıcılık veya yaratıcı işlerle uğraşma eğilimimiz fazla. Sabah saatlerinde, ilişkilerimizde daha hassas ve anlayışlı tavırlar sergilememiz gerekiyor. Zira, tartışmalara açık saatler olabilir. Öğle civarı ise, eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe?ce! ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Güven aradığınız durumlar söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde aşırı duygusal tavrınızla ilişkileri zorlamamakta fayda var. Geçmişe yönelik konular yüzünden hassas davranabilirsiniz. Babanızla ilgili konularda beklentiniz yüksek olabilir. Bugün oldukça hareketlisiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yüzünüze yerleşmiş bulunan sakin havanızın altında; kimsenin beklemediği kadar ketum ve yanlış adım atmayacak kadar sağlamcı bir kişiliksiniz. Bugün, yakın ilişki halinde bulunduğunuz insanlarla yapacağınız fikir alışverişlerinden yola çıkarak, kısa seyahatleri gündeminize alabilirsiniz.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugünlerde size akıl hocalığı yapan birileri varsa eğer hayatınızda, sözlerini kendinizce değerlendirmeden olduğu gibi kabul etmeye kalkışmayın. Böyle bir figürü ve etkisini gözünüzde fazlasıyla abartma riskiniz var.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.