İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

07 February 2024 İkizler burcu yorumu

Dedikodular ile ilgilenmeyin ve yapmanız gereken işleri aksatmayın. Bu arada görmek istemediğiniz kişiler karşınıza çıkabilir veya gitmek istemediğiniz yerlere gitmek durumunda kalabilirsiniz. Yanıltıcı fikirlerden uzaklaşın ve duyduklarınızın doğruluğunu araştırmadan karar vermeyin. Özellikle burcun ilk günleri doğmuş olanlar düşüncelerini susturmak için hareketli ortamlarda bulunmaya özen göstermeli. Açık hava ve eğlenceli ortamlar keyfinizi yerine getirecek. Böylece karmaşık düşüncelerden uzaklaşmayı başarabilirsiniz. Bu arada sağlığınıza özen göstermelisiniz. Ayrıca çocuklar, yakınlar ve iş arkadaşlarınız ile tartışmasanız iyi olacak. Yanlış anlamalar olabilir.

İkizler burcunun bugün genel durumu

Günlük işlerinizden kalan vakitlerde ikili ilişkileriniz üzerine yoğunlaşmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz. Akrabalarınızla kurduğunuz iletişimi derinleştirmeyi isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizin size bir sürprizi de olabilir.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

İş ilişkilerinizle ilgili bazı beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar, hiç hesapta olmayan sorumluluklar doğurabilecekse de şikayet etmek yerine bunları yerine getirin. Kazançlı çıkacaksınız.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Siz kendi fikirleriniz konusunda ne kadar ısrarcı olursanız olun, bugün, karşınızdaki kişi kendisini dinlediğinizden emin olana kadar asla düşüncelerini veya tavrını değiştirmeyecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Artistik konularda yaratıcılık veya yaratıcı işlerle uğraşma eğilimimiz fazla. Sabah saatlerinde, ilişkilerimizde daha hassas ve anlayışlı tavırlar sergilememiz gerekiyor. Zira, tartışmalara açık saatler olabilir. Öğle civarı ise, eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe?ce! ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün evde yapılabilecek ve tamamlanması gereken uğraşlar olabilir. Aynı zamanda kendi iç sesinize daha çok kulak verebilirsiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, ortak ilişkilerinize güçlü bir bakış açısı ile yaklaşmanız, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Bilinçaltınızda düşündüğünüz fikirleri uygulama alanına geçmeden önce, ortak çalışma içinde olduğunuz kişilerin de fikrini almak zorundasınız. Çabalarınızın boşa gitmesine neden olabilirsiniz. Özellikle sizi tepkisel davranabilirler.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Evin içindeki hareketlilik ve insanlar arasındaki elektrikli hava bugün sizi biraz yorabilir. Erken saatlerde çok fazla inatlaşmamak günün geri kalanını daha huzurlu hale getirecek. Akşam için eğlenceli şeyler planlayın.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.