İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

11 February 2024 İkizler burcu yorumu

Önümüzdeki günlerde biraz daha programlı yaşamak için çabalar içine girebilirsiniz. Ev düzeninde birtakım değişiklikler için bir miktar paraya ihtiyacınız olacak. Sosyal yaşamınızın fazla hareketli olması nedeniyle bazı sorumluluklarınızı yerine getiremiyorsunuz. Bu nedenle aldığınız sitemler ve zaman, zaman duyduğunuz suçluluk duygusu size yön verecek.

Aşk yaşamı:

Ondan her uzaklaştığınızda sevginizi sorgulamaktan artık vazgeçmiş görünüyor. Bugün aramanızı ve ilgilenmenizi bekleyebilir. Ama bu talebini açık açık söylemekten kaçınıyor.

İş yaşamı:

Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşten çok iş ilişkilerinize odaklanacağınız bir gün. İyi niyetleri iyi gözlemlemelisiniz.

Para durumu:

Yapmak zorunda olduğunuz ödeme için beklediğiniz mucize olgunlaşıyor. Son günlerdeki sıkışmalarınız uzun süreli olabilir. İş bağlantılarınızdaki tahsilat sorununun üzerine gitmeniz gerekiyor.

Bugün dikkat etmeniz gereken:

Davranışlarınızı dışardan bir yabancı gibi değerlendirebilmelisiniz. Kendinizle bu kadar barışık olmanız zaman, zaman yaptığınız hataların temel nedeni olabilir

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Son zamanlarda aklınızda olan yaratıcı fikirleri uygulamaya koyabilmenize yardımı dokunacak bilgilere ulaşabileceğiniz günler başlıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Üç haftadır geri harekette olan, yanlış anlaşılmalara veya iletişim sorunlarına neden olan Merkür bu akşam doğru harekete geçiyor. Hemen olmasa da, birkaç gün içinde iletişim araçlarıyla, ulaştırma veya elektrik elektronik başlıklarındaki konularla ilgili aksiliklerin düzelmeye başladığını görebiliriz veya bazı işlerimiz daha rahat ilerlemeye başlayabilir. Kendimizi abartılı şekilde ortaya koymamayı veya tutarlı isteklerde bulunmayı ve kibirden uzak durmayı başarabilirsek ilişkilerimizin daha rahat akacağı veya işlerimizin istediğimiz şekilde gelişebileceği bir gündeyiz. Tartışmalardan uzak duralım. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz. Karşı cinsin hakkınızda düşüncelerine aldırmadan hareket ediyorsunuz. Partnerinize kızmaktan vazgeçmelisiniz.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yarım bıraktığınız bir eğitim, ertelediğiniz bir seyahat söz konusu ise, tekrar gündeme getirmek için elverişli günler geliyor. Bu konudaki durağanlık bitiyor. Artık ihtiyacınız olan bilgiye ve gelişim fırsatına ulaşacaksınız.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.