İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

12 February 2024 İkizler burcu yorumu

Bugün duygularınıza hakim olmakta zorlanacağınız bir gün.Duygularınızdaki ani iniş çıkışlara dikkat etmelisiniz. Zamansız çıkışlarınız oluyor. Kimi durumlarda zamanlamada ve yer tespitinde beceri gösteremiyorsunuz. Bu da, zor bir insan olarak görülmenize neden oluyor. Bu günlerde son derece ciddi bir konuda gevşeklik göstereceksiniz. Bu sizin tarzınız olmadığı halde, bazı öngörülerinizle böyle davranacaksınız. Yakında biraz burukça bir sevinciniz olacak.

Aşk:

Partnerinizin şikayetleri size biraz şımarıklık gibi geliyor. Birkaç arkadaşının size pek olumlu bakmadıklarını biliyor ve onlardan etkilendiğini düşünüyorsunuz. İş Durumu : İşleriniz eski tadında görünmüyor. Ne kadar çabalasanız da düzene sokmayı sağlayamıyorsunuz. Genel durumun getirdiği çözümsüzlüklerini yanında, özel bazı hatalar da görünüyor.

Para:

Aile içindeki müsriflik sizi düşündürüyor. Aldığınız son önlemler bir parça işe yarayabilecek. Parasal destek verdiğiniz yakınınız yavaş yavaş düze çıkıyor. Yakında o musluğu kapatmayı düşüneceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Hiç beklemediğiniz anda bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz. Sırt ağrılarınızın nedenini öğrenmelisiniz.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Daha net, detaycı ve spesifik olunması gereken gündesiniz. Hayallerinize sınır koymak zorunda değilsiniz. Sizi sınırlayan kişileri önemsemeyin. Görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia eden ya da bazı ileri size yükleyen kişiler, duygusal anlamda baskı yaratanlar veya planlarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Enerjik ve savaşçıyız. İstediğimizi almak veya ilerlemek istediğimiz konularda durmamak istiyoruz. Ancak, sabah saatlerinde boşluğa giren Ay akşam saatlerine kadar kararsızlık yaratıyor veya belirsizlikler engelleyici oluyor biraz. Daha esnek olabilirsek daha fazla yol alabiliriz. Geceye doğru konsantrasyonumuz yükseliyor, eğer takıntılı kişilik özelliklerimizi veya melankolik ruh halimizi engelleyebilirsek sorumluluk isteyen işleri tamamlayabiliriz. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinden itibaren işlerde yavaşlama söz konusu. Eksik kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra enerjiler daha akıcı hale gelecek. Daha hareketli zamanlar sizi bekliyor. Yapmak istediğiniz işler için daha rahat konsantre olabilirsiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Uygulamaya çalıştığını yeni işiniz konusunda karşınıza çıkabilecek sorunlara hazır olun. Fakat, kesinlikle kararlı bir şekilde davranmaya çalışın. Eğer, şartların zorluğundan dolayı düşüncelerinizi değiştirirseniz şimdiye kadar yaptıklarınız boşa gidecek. Bu nedenle, kısa süreli geri dönüşlerle durumu idare etmeye çalışın ve sonra tekrar devam edin.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bulunduğunuzu ortamın enerjisini yükselteceksiniz bugün. Gayretli ve hevesli haliniz diğerlerine de örnek olacak. Çabanıza birazcık sabır da eklerseniz az bir zaman diliminde pek çok zor işin altından kalkabilirsiniz.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.