İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

13 February 2024 İkizler burcu yorumu

Sevgilinizle sıkça gereksiz tartışmalara giriyorsunuz.Bugün yeni insanlarla tanışma olanağı bulacak ve yeni ortamlar keşfedebileceksiniz. Hafta sonlarını dolu dolu yaşamayı biliyorsunuz. Çok hareketli olmayan eğlenceleri tercih ediyor, bu konuda sevgilinizle çelişiyorsunuz. Bu akşam yeni insanlarla tanışabilir, yeni açılımlara yönelebilirsiniz. Birkaç gün içinde iş hayatınız size yeni olanaklar sunabilir. Yeni ilişkiler ve yeni imkanlar arasındaki kontağı iyi kurmanız gerekecek.

Aşk:

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, yavaş yavaş bir alışkanlıkla yer değiştiriyor. Ama bununla ilgili bir kaygı içinde görünmüyorsunuz. Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor.

İş:

Sıkı bir haftadan çıktınız. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Bir arkadaşınızın iş alanı sizi çoktandır cezbediyor.

Para:

Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Partnerinizin zorlamasıyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Yakında bazı sevinçleriniz olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Dostluk ilişkilerinde bazı özel kişiler saptayıp onları belli bir yere koymanız ve artık tüm güvensizliklerden arındırmanız gerekiyor. Dost ilişkilerinizde sık yaşadığınız düş kırıklıkları, yaşamınızda bu tür ilişkiler olmadığını gösteriyor.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Daha net, detaycı ve spesifik olunması gereken gündesiniz. Hayallerinize sınır koymak zorunda değilsiniz. Sizi sınırlayan kişileri önemsemeyin. Görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia eden ya da bazı ileri size yükleyen kişiler, duygusal anlamda baskı yaratanlar veya planlarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Enerjik ve savaşçıyız. İstediğimizi almak veya ilerlemek istediğimiz konularda durmamak istiyoruz. Ancak, sabah saatlerinde boşluğa giren Ay akşam saatlerine kadar kararsızlık yaratıyor veya belirsizlikler engelleyici oluyor biraz. Daha esnek olabilirsek daha fazla yol alabiliriz. Geceye doğru konsantrasyonumuz yükseliyor, eğer takıntılı kişilik özelliklerimizi veya melankolik ruh halimizi engelleyebilirsek sorumluluk isteyen işleri tamamlayabiliriz. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkiler açısından yüksek tempolu bir gündesiniz. Sabah saatlerinde kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Gün içinde olayları algılamanız daha kolay olacaktır. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatleri eşinizle keyif alabileceğiniz organizasyonlar yapabilirsiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Merkür retrodan kurtuldu.. İş yaşantınızı askıya alacak ve duygusal konularınıza ağırlık vereceksiniz.Bugün, partnerinizin güçlü özelliklerinden etkilenebilirsiniz. Güneş sosyal ilişkilerinize yeni bir boyut kazandıracak. Risklere girme konusunda, dostlarınız sizi farklı koşullara sürükleyebilir. Bugün,enerjinizi dengeli kullanmalısınız.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için karşınızdakini bir şeye ikna etmek deveye hendek anlatmak kadar uğraştırıcı olabilir. Size kulak vermeyen ve önemsediğiniz şeyleri dikkate almayan kişiler sizi yanlış anlayabilir. Eşinizde bunlardan biri.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.