İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

14 February 2024 İkizler burcu yorumu

Bu aralar çok yoğun günler geçiriyorsunuz. Bu yüzden yorgun düştünüz ve çevrenizdeki insanlara karşı öfkeli davranışlarda bulunuyorsunuz. Aileniz size karşı anlayışlı olmaya çalışsa da sevdiğiniz insandan aynı anlayışı bulamazsınız. Bu yüzden biraz kendinize vakit ayırmalı, dinlenmeli ve üzerinizdeki stresi atmalısınız.

Aşk:

Eski sevgilinizi bir türlü unutamıyorsunuz ve bu yeni ilişkinizi olumsuz etkiliyor. Duygularınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Aynı anda iki insanı birden sevemezsiniz.

İş:

Önümüzdeki günlerde kısa bir iş seyahatine çıkabilirsiniz ve bu sayede işyerinizdeki rutin havadan kurtulabilirsiniz. İş gezilerini çok seviyorsunuz ve böyle fırsatlar elinize çok geçiyor.

Para:

Gelecek ile ilgili endişeleriniz sizi tasarrufa yönlendiriyor ve bir çok harcamalardan kaçınıyorsunuz bu günlerde. Harcamalarınızı seyreltin yoksa parasal sorunlar başlayabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir konuda karar alırken çok fazla düşünüyorsunuz ve çok zaman kaybediyorsunuz.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli projeleriniz, girişimleriniz veya iş birlikleriniz olumlu yönde gelişmek üzere. Dolayısıyla, bugünlerde, iyi veya kötü niyetli işlerinize karışan ya da yorum yapan kişileri ciddiye almamanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İlişkileriniz ve arkadaşlıklarınız açısından oldukça hareketli bir gün olabilir. Karşınızdakinin duygularına daha yakın kalmaya bakmalısınız.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay, karşıt evinizde ilerliyor. Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bugün, bir çok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var fakat hiçbir şeyin kolay olmadığını da sizden iyi bilen yok.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Eşinizle baş başa yapmak istediğiniz bir plan ya da onunla beraber yapmak istediğiniz bir iş bugün istediğiniz şekilde sonuçlanmayabilir. Sizinle aynı derecede hevesi yok. Dışarıdan gelen müdahalelere karşı dikkatli olun.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.