İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

15 February 2024 İkizler burcu yorumu

Son günlerde çok karamsar bir ruh hali içindesiniz. İçine düştüğünüz karamsarlıktan ve sıkıntıdan bir türlü çıkamıyorsunuz. Bugün yakınlarınızın yoğun ilgisi ile karşılaşabilir onlardan manevi destek görebilirsiniz. Aslında düşündüğünüz gibi yalnız değilsiniz . Çevrenizde sizi seven ve sizi düşünen bir çok insan var.

Aşk:

İlişkinizdeki sorunlarınız yüzünden kendinizi çok yıprattınız ve yakınlarınız sizin bu durumunuza çok üzülüyorlar. İlişkiniz yürümüyorsa bitirmelisiniz. Kendinizi bu kadar üzmenizin bir anlamı yok.

İş:

Bugün işyerinizde içinizde bir isteksizlik olacak. Bu durumu iş arkadaşlarınıza yansıtmamalısınız ve özellikle işlerinizi elden bırakmamaya gayret göstermelisiniz.

Para:

Bugün günlük masraflarınızla ilgileneceksiniz ve önümüzdeki günlerle ilgili bir tasarruf planlamayı düşüneceksiniz. Buna çoktan ihtiyacınız vardı zaten fakat siz bunu şimdi gerekli gördünüz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İç dünyanıza dalabilir yaptığınız işlerde dikkat dalgınlığı yaşayabilirsiniz. Telafi edemeyeceğiniz hatalar yapmamak için dikkatinizi yoğunlaştırmalısınız.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli projeleriniz, girişimleriniz veya iş birlikleriniz olumlu yönde gelişmek üzere. Dolayısıyla, bugünlerde, iyi veya kötü niyetli işlerinize karışan ya da yorum yapan kişileri ciddiye almamanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Duygusal alanda daha mantıklı davranmak durumunda kalabilirsiniz. Ancak kendinizi yeteri kadar ifade edememenin sıkıntısı yaşanabilir.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ani olaylar karşısında yerinde tepki gösteriyor ve kısa sürede çevrenizi etkiniz altına alabiliyorsunuz.. Bugün duygusal enerjiniz oldukça yüksek ve ilişkinize olumlu bir şekilde yansıtacaksınız. Partnerinizle ortak zevkleriniz gündeme gelecek. Birlikte keyif alabileceğiniz paylaşımlar söz konusu. Ani tartışmalardan kaçınmalısınız.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Mantığınız ile duyguları bağdaştırma şansınız yüksek bugün. Size göre olmalı dediğiniz bir şey başkaları tarafından da kabul görecek. Alacağınız maddi ve manevi destekler size huzur verecek. Yeter ki istemeyi ve almayı bilin.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.