İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

17 February 2024 İkizler burcu yorumu

Aşk yaşantınızdaki güzel gelişmeler sizi çok mutlu ediyor.Bugün sevgilinizin size bir sürprizi olabilir.Mutluluk size çok yakın. Kendinizi bazen boş yere üzüyor ve sanki bunun koşullarını oluşturuyorsunuz. Bu daha çok sabırsız, aceleci davrandığınızda oluyor. Günün ilerleyen saatlerinde bir konuyla ilgili inatla sürdüğünüz izde bir ipucu yakalayacaksınız. Ama bir hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Bu, size insanlara daha güvenli olma konusunda bir ders olacak.

Aşk:

Aşkınız gitgide bir tutkuya dönüşüyor. Sevgilinizin işyerine uğradığınızda sanki bir mabede giriyor hissine kapılıyorsunuz. Sizi bu duygu yoğunluğuyla ilgili eleştirenleri ciddiye almanızda yarar var.

İş:

Bu sıralar işleriniz, iş ilişkileriniz, iş saatleriniz, kazancınız hepsi karman çorman. Bütün bu olumsuzluklarda büyük bir cömertlikle kendinizi suçsuz görüyorsunuz.

Para:

Yan gelirleriniz küçük de olsalar, bu sıkışık süreçte yine de işe yarıyorlar. Fakat ne olursa olsun kendinizi toparlamanız gerekiyor. Hafta ortasında bazı sıkıntıları atacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Aşırı davranışları olan birine yanlış tepkiler veriyorsunuz. İlişkiyi kesmek en doğrusu olacak.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İmajınıza zarar verebilecek olaylardan uzak durmalı, dışarıdan nasıl göründüğünüze önem vermelisiniz. Bir sürü plan veya projeyi aynı anda yapmaya çalışmaktansa, öncelikle elinizdeki işleri tamamlamanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcundaki Ay, içinde bulunduğumuz gruplara faydalı olmak isteyeceğimiz, sosyal, toplumsal konulara duyarlı ve yenilikçi bir günde olduğumuza işaret ediyor. Yeni şeyler öğrenebilir, zihnimizi açacak aktivitelerde bulunabilir veya hızlı düşündüğümüz bugün için, pek çok konuyu farklı şekilde ele alabilir, pozitif bakışımızla günü güzelleştirebilir veya farklı şeyler yaşayabiliriz. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yoğun telefon konuşmaları içinde güne başlayabilirsiniz. Yeni ufuklara açılma isteği içinde, tatil planları yapabilirsiniz. Yabancılarla ilişkili konular gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizin sonuçlanması için beklemek zorunda kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmaktan keyif alacağınız zamanlar var. Beklemede kaldığınız zamanlarda rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kişileri yargılamadan dinlemesini öğrenmeli ve çevrenizdeki kişilerin sizi anlamasına zaman bırakmalısınız. Yönetici gezegeniniz Merkür, Kova burcunda ilerliyor. Duygusal sezgilerinizin yoğun olmasına karşın, acele verilmiş kararlar size yanıltabilir.. Bugün, ortak dostlarınızla bir araya gelecek ve özel sorunlarınızı tartışacaksınız.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün birilerinden görüş almak, tecrübe sahibi birinden destek almak ihtiyacınız olabilir. Ancak günün ilk yarısında bu tarz talepleriniz karşılık bulamayabilir. Ya da gelen bilgiler sizin ihtiyacınıza çare olmayacak.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.