İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

20 February 2024 İkizler burcu yorumu

Olaylardan veya kişilerden fazlasıyla etkilenmeye açık bir gündesiniz. Bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz. Çevrenize karşı hassas ve ani tepkiler verecekseniz. Gün içinde mizacınızda ve davranışlarınızda değişimler tutarsızlıklar olabilir. Ailenizle aranızdaki sorunlar bugün gündeme gelmeyecek. Bu sizde rahatlık yaratabilir.

Aşk:

İlişkinizde duygularınıza çok kapılıyorsunuz ve bazı mantıksız hareketler sergiliyorsunuz. Bununla beraber bazen kıskançlık krizine giriyorsunuz ve sevgilinize güvensizliğinizi belli ediyorsunuz.

İş:

İşinizi çok seviyorsunuz ve işyerinizdeki çalışma azminiz bazı insanlar tarafından kıskanılıyor. Politik davranmalısınız ve olumsuzluklara böylece imkan vermemelisiniz.

Para:

Sevgiliniz ve yakınlarınıza yaptığınız harcamaların sonucunda önümüzdeki günlerde sıkıntılı anlar yaşayabilirsiniz. Parasal konulara daha çok eğilmeniz gerekiyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sevgilinizin ihtiyaçlarını yerine getirmiyorsunuz ve onu bu sıralar çok ihmal ettiniz. Bu tutumunuzdan partneriniz çok şikayetçi.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sorumluluklarınızdan kaçmak isteyeceğiniz, rutinin dışına çıkabilmek için çeşitli yaratıcı planlar geliştirebileceğiniz iki haftalık süreçtesiniz. Ancak, planların istendiği gibi gitmeme ihtimalinin de doğru hesaplanması gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu gece Kova burcunun son derecesinde oluşmuş olan yeniay?ın ardından Balık burcuna geçen Güneş ve Ay, hayatımızda öncelik oluşturan konuların ve koşuşturmalarımızın farklı alanlara kayacağı bir aylık sürece girdiğimize işaret ediyor. Şimdiye kadar üzerinde yoğunlaştığımız konular tamamlanırken, yepyeni alanlarda enerji ve zaman harcamamız gerekecek. Özellikle sabah saatlerinde Satürn?le ters açıda olan Ay?ın konumu biraz gerilime neden olabilir, engellenmiş hissi yaratabilir. Öğle saatlerinde kendimizi iyi hissedebiliriz veya şifa enerjisi taşıyan aktiviteler ya da kişilerle zaman geçirebiliriz. Ancak, aşırı iyimserlik yanıltıcı etkiler de yaratabilir. Dikkat! Neyse ki, Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim daha sağlıklı düşünmemiz, doğru kararlar almamız ve gerçekçi olmamız için gerekli ortamı oluşturacaktır. Bugünlerde atılabilecek imzalar uzun süreli anlaşmalar yaptığımızın garantisi olabilir. Bugünden itibaren, ülkemiz açısından ise, imajımızı veya otorite konumundaki kişileri yorabilecek bazı gelişmeleri ön plana çıkartabilecek birkaç aylık sürece giriyoruz. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız seyahat planlamalarında sıkıntı çıkabilir. Günlük sorumluluklarınızı halletmeniz gereken sıkı planlar uygulayabilirsiniz. Öğlen saatlerinde olaylara karşı daha hassas hissedebilirsiniz. Bir yandan düşüncelerinizi somutlaştırabilmek için, çıkış yolları arayabilirsiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara değişik bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Çevre koşullarının size sunduğu şartlara uyumak istemiyorsunuz. Bugün, duygusal konularda bazı çekişmeler söz konusu olacak. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bir önceki yeniay gibi bu yeniay da size eğitim, seyahat gibi bazı değişim fırsatlarını sunacak. Yeni ortamlarla, yeni bakış açıları elde edeceğiniz durumlarla ve buna vesile olacak rehberlerle buluşmak zamanındasınız.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.