İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

21 February 2024 İkizler burcu yorumu

İç dünyanıza döneceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklamak eğilimindesiniz. Kafanızdaki sorunlara ilişkin endişeleriniz ve kuşkularınız artabilir. Gün içinde duygularınızda inişler çıkışlar olabilir. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber gününüzü hareketlendirebilir.

Aşk:

Aşk yaşantınızda güzel gelişmeler sizi bekliyor. Bugün sevgilinizle bazı konularda uzun uzun konuşma ve karara varma fırsatı bulabileceksiniz. Akşam bir yerlere gidebilirsiniz.

İş:

İş yaşamınızda çeşitli sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert etmemelisiniz. Önemli bir iş toplantısına katılabilirsiniz.

Para:

Maddi konularda tutumsuz olmanız sizi çoğu zaman zor durumda bırakıyor. Bugün yapmanız gereken bir harcama için borç alabilirsiniz. Borçlarınız gittikçe birikiyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız büyük olmasa da bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İstek, plan veya taleplerinizin gerçekçi olması durumunda gerçekleşme olasılığı da yüksek olacaktır. Bugün ve hafta sonu, oldukça olumlu veya güzel gelişmelere açık bir süreçtesiniz. Yeni aşklar veya mevcut ilişkilerinizde duygusal açılımlar söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda, iş birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yönetici gezegeniniz Merkür, kişisel ve toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Girişimciliğinizi ortaya çıkaracak enerji yüksekliği yaşıyorsunuz.. Bugün, içsel sesinizin doğrultularında hareket ederken, ve başlangıçlar yerine, yarım kalan işlerinizi tamamlayacaksınız. Çevrenizden beklediğiniz destek geliyor.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İşinizde güç birliği geliştirmeye gayret edin bugün. Önemli kişilerin sizden yana olduğunu bilmek, size verilen desteği şükranla almak size fayda sağlayacak. Mücadelenizi olmaz diyen inatlara değil de mesleki konulara akıtın.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.