İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

22 February 2024 İkizler burcu yorumu

Yoğun bir çalışma temposu içindesiniz. Ev içi yeni düzenlemeler tasarlıyor bir yandan da günlük işlerinizi yoluna koymaya çalışıyorsunuz. Alacağınız bazı haberler yüzünden duygularınızı denetim altına almakta zorlanacaksınız. Bazı endişelerinizi aile büyüklerinize yansıtacaksınız ve onların ilgisiz tavırlarını da yanlış yorumlayacaksınız. Bu da sizde gerilim yaratacak.

Aşk:

Bugün aşk hayatınızdaki gelişmeler çok olumlu oalcak.Sevgilinizden beklemediğiniz bir ilgi ile karşılaşacaksınız. Onun etkisi ile daha uzlaşmacı davranacaksınız

İş:

İyi niyetli davranışlarınızla etrafınızdaki insanlar üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz. Sizinle iş yapanlar aldıkları sonuçlardan çok memnunlar. yalnız resmi işlerde biraz daha titiz olmalısınız.

Para:

Bugün para konularında kendinizi uzaklaştırmak isteği içinde olacaksınız. Ödemelerinizi yaptınız ve bir müddet maddi konularında kendinizi rahat hissedebileceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

. Gönül işlerinizde daha ciddi istekler içerisindesiniz. Romantik beraberliklerin dışına çıkmak istiyorsunuz. Kendiniz ve sevdiğiniz için bir gelecek hayal ediyorsunuz.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Paranızı doğru alanlarda kullanmalısınız. Ortaya çıkan duygusal durumlara tepki verirken dikkatli olun. Bazı kişilerden korunmak için gerçekleri çarpıtmamalısınız. Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz. Dürüst olmak en iyisi. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay?ın Pluton?la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter? in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde yeni ve farklı düşüncelerle harekete geçebilirsiniz. Ancak bu yeni fikirlerin havada kalması da mümkün.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz.İsteklerinizde bazı uçukluklar var. Kan bağı içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel ilişkilerinize farklı bir duyguyla yaklaşıyorsunuz.Bugün, riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor ve macera yaşama isteği beliriyor.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İşinizde güç birliği geliştirmeye gayret edin bugün. Önemli kişilerin sizden yana olduğunu bilmek, size verilen desteği şükranla almak size fayda sağlayacak. Mücadelenizi olmaz diyen inatlara değil de mesleki konulara akıtın.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.