İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

23 February 2024 İkizler burcu yorumu

Sağlam karakteriniz bu sıralarda iyi bir direnme örneği gösterecek. Sabrınızı sonuna kadar zorlayan bazı gelişmeler yaşayacak, ama sağduyunuzla davranmayı bileceksiniz. Bugünü sıradan bir gün gibi görmemelisiniz. Sıradan bir gün gibi görünüyorsa da bazı sürpriz tersliklerle büyük bir koşuşturma içine gireceksiniz. Bu koşuşturma size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek.

Aşk:

Aşk hayatınız sizin çabalarınızla hala ayakta duruyor. Yapıcı, toparlayıcı davranmaya çalışıyor, son zamanlarda sıklaşan tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz.

İş:

Sizi çok ilgi çekici bulan rakip bir firmadan telefonla bir görüşme randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla coşkuyla karşılamayacaksınız. Çünkü iş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz.

Para:

Son yaşadığınız büyük sarsıntıdan bu yana ciddi bir para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir tanıdığınızla çok ilgileniyor, onu tutarsız bazı davranışlarından kurtulması için zorluyorsunuz. Ama bu konuda yapabileceğiniz bir şey olmadığını artık anlamış olmanız gerek.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Önümüzdeki 72 saat boyunca, her konu bir engele takılıyor hissine kapılabilirsiniz. Bu konularda tüm çevrenizi ayağa kaldırmadan önce üç gün sabretmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasında meydana gelen olumsuz açı, önümüzdeki on beş gün boyunca, otorite konumundaki(baba, patron, yönetici, eş, öğretmen v.b) ya da dominant karakterli kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara neden olabilir. Altından kalkamayacağımız kadar çok görev ve sorumlulukla uğraşmak zorunda olmak stres nedeni olabilir. Ya da belli işleri yerine getirmeye çalışırken engellerle ya da engelleyici kişilerle karşılaşabiliriz. Ortaya koyduğumuz işler bizi ya da başkalarını memnun etmeyebilir ya da işimize karışan kişilerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu açı, aynı zamanda sağlığa daha fazla önem vermek gerektiğinin bir işareti de olabilir. Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir. Kötü karakterli kişiler gündeme gelebilir. Risk almaktan kaçınmakta fayda vardır(iki hafta için). Kopartıcı bir açı değildir. Problemlerle mantıklı şekilde başa çıkma yolu seçilirse ve gereken çalışma gayreti gösterilirse, diğer olumlu gezegen hareketleri kalıcı adımlar atmamız için yolumuzu açacaktır. Kısaca, çalışan kazanır elması kızarır ve güneş girmeyen eve doktor girer dönemindeyizJ ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Çok hareketli geçirebileceğiniz zamanlar var. Gün içinde imaj değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde değişken koşullar olabilir. Eve ait konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Stresli ve mücadele gerektiren olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yönetici gezegeniniz Merkür maddi konularda size bir çok fırsatı sunarken, yaşam kalitenizi arttırma konusunda ısrarcı yaklaşımlarınızı destekliyor Bugün, enerjiniz oldukça yüksek. Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Fakat, siz hiçbir şeye aldırmamayı öğrendiniz.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İşinizde güç birliği geliştirmeye gayret edin bugün. Önemli kişilerin sizden yana olduğunu bilmek, size verilen desteği şükranla almak size fayda sağlayacak. Mücadelenizi olmaz diyen inatlara değil de mesleki konulara akıtın.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.