İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

26 February 2024 İkizler burcu yorumu

Bugün genel anlamda duygusal açıdan zayıf bir yapıda olacaksınız ve bazı insanlarla gereksiz tartışmalar yaşayabilirsiniz. Sinirlendiğiniz bazı kimselerden de uzak duracak, kafanızı dinleyeceksiniz. Çevrenizdekilerden uzaklaşacak ve insanlarla onlarla çok az muhatap olacaksınız.

Aşk:

Aşk hayatınızda geçmişle uğraşmamalı, geleceğe bakmalısınız. Bu şekilde aşk hayatınızla ilgili olmasını hayal ettiğiniz duruma ulaşabilirsiniz. Zaten bu tür davranışlarınız ile şu an ki partnerinizi kendinizden uzaklaştırıyorsunuz.

İş:

Bugün işinizde günlük ve rutin işlerinizle ilgileneceksiniz. Çevrenize dikkat etmeden işte başarı yakalamanız zor. İş hayatınızda disiplinli çalışmayı çok seviyorsunuz.

Para:

Parasal olarak zor bir gün geçireceksiniz. Yapmanız gereken bazı önemli harcamaları parasızlığınız yüzünden yapamayacaksınız. Bu aralar yakınlarınızdan ya da dostlarınızdan borç da alabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün çevrenizdeki bazı insanların sert tepkileri ile karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olun. Bir dostunuzun başına gelen bir olay canınızı sıkacak.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yaratıcı fikirleriniz ve hayalleriniz var. Ancak, hayallerin fantastik boyutlara ulaşması bazı ilişkilerinizi ya da işlerinizi sıkıntıya sokabilir. Bazı konularda uyumlu hareket edebileceğinizi gösterebilmek adına görev ve sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars ve Satürn arasındaki olumlu açı ve Güneş Neptün kavuşumu adım atacağımız işlerde son derece istekli ve hevesli olacağımızı, girişkenliğimizin artacağını gösteriyor. Ancak, bir o kadar da hayalci olabileceğimiz, yanıltıcı etkilere açık bir gündeyiz. Aslında zihnimiz hızlı çalışıyor, ama yanılgıya açık kararlarımız da olabilir, yanlış değerlendirmeler yapabiliriz veya yanıltıcı kişilerle karşılaşabiliriz. Değişken koşullar ve fikirler ön planda ve kadersel etkiler devreye giriyor. Dolayısıyla olumlu etkilerden maksimum faydalanabilmek için detaycı düşünmeyi ihmal etmemeliyiz. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Hesaplarınızı gözden geçirip, yeni bir finansal yapılanma içine girebilirsiniz. Sabah saatlerinde akıcı temalar söz konusu. İlişkiler içinde rahat zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde ise kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız ortak çalışmalarda, sistemli davranışlarınızın size sağlayacağı avantajlardan kazançlı çıkacaksınız. Bugün, pratik düşünmenize rağmen düşünceleriniz paylaşmak konusunda çekimsersiniz Yolları kapsayan ve kültür yapınızı destekleyecek planlar yapabilirsiniz. Kişisel çekiciliğiniz ve karizmanız, her zaman olduğundan daha güçlü.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Özel hayatınızdaki ilişkilerinizde bazı ufak tefek sorunlar söz konusu olabilir. Bu konuda bir adım atmak ve çözüm üretmek ileride daha büyük aşamalara varmadan önünü kesmek iyi olabilir. Arkadaşlarınızın desteğini alın.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.