İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

27 February 2024 İkizler burcu yorumu

Bugün kendinizi her konuda oldukça isteksiz hissedeceksiniz. Oldukça verimsiz bir gün geçirebilirsiniz. Elinize önemli fırsatlar geçecek ama siz bu fırsatların farkında olmayacaksınız ve bu fırsatları da kaçıracaksınız. Sorumsuz davranışlarınız olacak ve . sevdiğiniz insanlara karşı kırıcı olabileceksiniz.

Aşk:

Bugün sevgilinizle aranızda önemli sorunlar yaşayacaksınız. Aranızda bir soğukluk var ve bu durumu da kendiniz yarattınız ve niçin yaptığınızı da kendisine açıklayamıyorsunuz.

İş:

İş hayatınızda duygularınızı saklamayı başaracaksınız. Enerjinizi işinize yoğunlaştırmanız sizi başarılara götürecek. Amirlerinizden yakında bir zam haberi duyarsanız, hiç şaşırmayın.

Para:

Şimdiye kadar düşünmediğiniz çok kadar paranızı düşünüyorsunuz ve birikim sahibi olmak istiyorsunuz. Bu konuda bugün bazı önemli ve yararlı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kendinizi duygusal yönden iyi hissetmediğiniz zaman önemli kararlar almaktan kaçınmalısınız ve iyice düşünmelisiniz.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hayatınızın genelini ilgilendiren konularda kafa karıştırıcı çok fazla fikir gündemde olabilir. Söylenenleri dikkatle dinlemeli, ama olgunlaşmamış kararlar almaktan kaçınmalısınız. Evle ilgili bazı değişiklikler ya da taşınma türünde faaliyetler yeni jestler ve yardımlar için temel oluşturabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay?ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarla ilgili dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizle ilgili heyecanlı gelişmeler olabilir. Bazı konularda abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. İşle ilgili konularda, başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal konularda ciddi kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Keyifli bir gündesiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Düşüncelerinizde yaşadığınız karmaşalara artık bir son vermelisiniz. Toplumsal hedefleriniz oldukça yüksek. . Hırslarınızın ön plana çıkması sizi de şaşırtabilir. İsteklerinizi belirleyecek yeni bir planlama içine giriyor ve değişik kişilerin fikirlerinden yaralanıyorsunuz. Gücünüz, biraz da ailesel konularla paralel gelişiyor.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün paranızın kıymetini bileceğiniz bir gün olsun. Geçici mutluluklar nedeniyle kendinizi güvende hissetme ihtiyacınızı hiçe saymayın. Zira eksikliği sizde bu tip bir rahatsızlık yaratabilir. Garanti olan şeylere yönelin.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.