İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

01 March 2024 İkizler burcu yorumu

Aktif ve şanslı bir gündesiniz, enerjiniz durmayacak. Size destek olmak isteyen biri var. Elinizden tutmak, hayat içinde size destek olmak isteyen biri. Ama siz istemiyorsunuz. Bugün tanık olacağınız bir olay sizi oldukça etkileyecek, arkadaş seçimlerinizle ilgili kendinizle övüneceksiniz.

Aşk:

Aşk hayatınızdaki karışıklık, yüreğinizdeki yaralardan kaynaklanıyor. İlişkinizde bir şeylerin eksildiğini düşünüyorsunuz. İlişkinizi izleyen güzel adımları göremiyorsunuz.

İş:

İş yerinizdeki pozisyonunuz ve iş arkadaşlarınızla olan zayıf ilişkilerinizi kendinize sorun etmeniz, göze batıyor. Sizden iş yerinizde sağlam ilişkiler değil, verim bekleniyor.

Para:

Uzun zamandır çözemediğiniz önemli bir para probleminiz, önümüzdeki günler içinde çözüme kavuşabilir. Çok hissedilir bir biçimde ferahlama dönemine gireceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir yakınınızdan reddedilme düşüncesi sizi dayanılmaz bir hale sokuyor. Oysa ipler onun elinde bile değil.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz. Zira, ??o ?? son bir damla bardağı taşıran damla olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay?ın Güneş ve Neptün?le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs?le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir. Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonunda elinizdeki kaynakları daha iyi kullanmaya bakın. Özellikle maddi konular üzerinde bazı endişeleriniz olabilir.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yeteneklerinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. Kapasitenizin üstünde performans göstererek, parasal konularınızın üstesinden gelmek istiyorsunuz.Maddi konularda gizli yatırımlarınız söz konusu.Birtakım sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Bugün kendinize fazla güveniyor olmanız, sevdiğiniz kişiyi hiç de şaşırtmıyor.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bu akşam yapacağınız planlara ya da ilerleyen saatlerde bir araya geldiğiniz insanlarla aranıza maddi konuları taşımayın. Bu tarz bir konu, bir talep ya da fikir alış verişi olacaksa, sabah saatlerinde dile getirmeye çalışın.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.