İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

02 March 2024 İkizler burcu yorumu

Uzun vadede başarılı olabileceğiniz konularda son derece başarılı adımlar atabilirsiniz. Önemli sorunlarınızı arkadaşlarınızla çözümleyebilirsiniz. Bu tür birlikteliklerde umduğunuzu bulamayabilirsiniz ve hayal kırıklığının etkisiyle moraliniz bozulabilir. Hiç gereği yok.

Aşk:

İlişkinizin olgunlaştığını fark ediyorsunuz ve bu sizi mutlu ediyor. Sevginiz için yine fazlasıyla emek verdiniz ve karşılığını almanın güzelliğini yaşıyorsunuz. Bugün hoş bir teklif almaya hazır olun.

İş:

Okumaya, öğrenmeye önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Para:

Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gün. Harcamalarınızın beklemediğiniz bir kaynak yoluyla karşılanması söz konusu. Sizi arayanların ulaşabilecekleri bir konumda bulunmaya özen gösterin.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İş yerinizde istediğiniz değişiklikler için uygun bir zaman. Yakın çevrenizdeki gelişmeler size beklenmedik şartlar getirebilir.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hiçbir konuya yalnız devam etmeniz gerekmiyor. Dolayısıyla, birkaç günlük olumlu etkiden faydalanıp yeni iş birliklerinin veya ilişkilerin önünü açabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün zekanızı kullanmanızı gerektirecek işlerle ilgilenebilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Yakın çevreniz ile ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Gün içinde yapacağınız harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde çok daha hareketli olmak isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, partnerinizin işiyle ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Bazı fikir alışverişleri içinde olsanız bile, onun sizden çok daha fazla talepleri olacak. Size destek vermesini beklerken, onun kişisel ayrıntılarının gündeme gelmesi, gününüzü bölebilir. Aranızdaki güçlü bağların size sağlayacağı avantajları göz ardı etmiyorsunuz.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün sıradan sohbetlerin içinde bile dersler çıkarma ihtimaliniz var. En yüzeysel ilişkinizi dahi ciddiye aldığınızı söz ve hareketlerinizle belli etmelisiniz. Güven yaratmak için kendine güvenen bir konuşma tarzı şart.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.