İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

09 March 2024 İkizler burcu yorumu

İş yaşamınızda yaşayacağınız değişikliklerin yanı sıra özel yaşamınızda da yeni arayışlara girmeyi düşünüyorsunuz. Değişiklik yapmak gözünü korksa da bu konuda çevrenizden yeterince destek göreceksiniz. Bugün bu konuda gelişmeler olabilir. Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. Özel yaşamınızda ise bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

Aşk:

Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız. Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz ama ne yapsanız olmuyor. Bugün yine küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz.

İş:

Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış olması ve bunun farkında olmanız yaratıcılığınız ve enerjinizi had safhaya ulaştırıyor.

Para:

Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak. Gelirinizin artacağını bilmek sizi mutlu ediyor. Yine de şimdiye kadar verdiğiniz açığı kapatmak kolay olmayabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalısınız. Değişiklik yaşamak motive edici olduğu kadar stres de yaratabilir.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İkna yeteneğinize güvenerek, yakınlarınızı isteklerinizi yerine getirmeleri konusunda hızla harekete geçirebileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde, sosyal, enerjik, arkadaşlarımızla, partnerimizle veya iş birliği içinde olduğumuz kişilerle aktif programlar yapabilir, iletişim halinde olabiliriz. İkili ilişkilerimizin ve iş birliklerimizin ön planda olduğu bir hafta sonundayız. İlişkilerde problemlerden veya tartışmalardan kaçınmak için dikkatli konuşmalı, ani tepkilerden, riskli hareketlerden kaçınmalı ve temkinli davranmalıyız. Aksi takdirde, sosyal ve hareketli hafta sonunu stresle kapatabiliriz. Uranüs ve Pluto arasında, görünür haldeki sert açı, bu hafta sonu (Cumartesiyi Pazara bağlayan gece saatlerinden sonra özellikle )ufak da olsa varlığını hissettirebilir. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinize ve sevdiklerinize daha çok zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Eğlenceli konular, çocuklarla ilgili uğraşlar güzel şeyler sunmakta.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Fiziksel aktiviteleriniz için, yoğun bir döneme giriyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Yeni bir işbirliği içinde olabilir ve bu işten önemli paralar kazanabilirsiniz. Her şey size bağlı gelişecek Aşkla sosyal yaşantınız iç içe girebilir. Bu durumdan sevdiğiniz kişi hiç hoşnut kalmayabilir ve size kırılabilir.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Keyif için katıldığınız bir aktivite, eğlenceye bir araya geldiğiniz biri veya neşeli bir uğraş söz konusu olduğunda olayın tadı kaçabilir gibi görünüyor. Şakalar ciddiye dönecek ya da bir şeylerin hırsı ilişkileri yıpratacak.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.