İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

13 March 2024 İkizler burcu yorumu

Fırsatlarınız bugün iyi değerlendirmelisiniz. Beklentilerinize ilişkin konularda tam olarak isteklerinize kavuşmanızın zor olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bugün koşulları iyi değerlendirmeniz durumunda küçük imkanları önemli ölçüde değerlendirebilirsiniz. Alacağınız teklif yada davetlere ılımlı yaklaşın.

Aşk:

Aşk yaşamınızda genel olarak olumlu etkiler altında kalacağınız ve kendinizi iyimser hissedeceğiniz bir gündesiniz. Hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilir ve ilginç bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş:

Bugün yeni kararlar almak ve aldığınız kararları hızlı bir şekilde uygulamak için uygun etkiler altında olacaksınız. Ancak bu konuda değer verdiğiniz kişilerin fikirlerini almalısınız.

Para:

Parasal konularda bugün oldukça dikkatli olmalı ve gözünüzü dört açmalısınız. Maddi konularda karşınıza küçük bazı imkanlar çıkabilir ancak bunları iyi değerlendirmeniz durumunda sonuçlar son derece olumlu olacaktır.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün iş yaşamınızda disiplinli çalışmalarınız sayesinde başarılı olabileceğiniz etkiler altındasınız.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

En zor veya en saçma durumlarda dahi ilişkilerinizi en iyi şekilde yönetmek istiyorsunuz. Bu esnada, aslen neler başardığınız ya da belki de boşuna mı zaman kaybettiğiniz üzerine de düşünüyor musunuz? Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür Balık burcuna geçiyor. Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir. İmajinasyon yeteneğimizin ve rüyalarımızın artabileceği, yaratıcılığımızın yüksek olacağı, ama dalgınlığa ve kararsızlığa karşı tedbirli olmamız gereken bir süreç başlıyor. Gün itibariyle ise, hareketliyiz, sonuç elde etmek istiyoruz. İşlerimizi maksimumum kapasite kullanarak halletme çabasında olabiliriz. Sadece öğle sonrası saatlerde küçük bir duygusal gerilim (belki?) yaşanabilir. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konularda bugün hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizde, fikirlerinizde çok esneksiniz. Dikkatsiz tutumlar içinde olabilirsiniz. Buda karşınızdakini incitmenize neden olabilir. Tepkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Mesleki konularda hedeflerinize daha kolay gidebileceğiniz zamanlar var.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kendinizi gözden geçiriyor ve yapacağınız işler konusunda yeni düzenlemeler içine giriyorsunuz. Duygularınız derin, fakat bu özelliğinizi çevrenize göstermek istemiyorsunuz. Ay duygularınızı etkilerken, ele aldığınız konuları ayrıntılı bir şekilde araştırmanıza neden olacak. Bugün sessiz kalmayıtercih edeceksiniz.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Eşinizle iletişim kurmakta zorlanacağınız nitelikte bir gün. İnsanlarla aranızda bir duvar var ve kendinizi anlatmakta zorlanıyorsunuz adeta. Bugün anlaşılmak adına inatlaşmayın. Herkes olaylara kendi açısından bakıyor olacak.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.