İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

17 March 2024 İkizler burcu yorumu

Keyifli ve sorunlardan uzak bir gün sizi bekliyor. Gün içinde aile yakınlarınızla bir araya gelebilir onlarla bol bol eğlenebilirsiniz. Bugün kendinizle barışık olacak ve bazı sorunlarınızı akılcı yaklaşımlarınızla ortadan kaldıracaksınız. Akşam saatlerinde kendinize zaman ayırabilir ve bazı hoşlandığınız aktivitelerle meşgul olabilirsiniz.

Aşk:

Sevgilinize karşı son zamanlarda kırıcı sözler söylüyorsunuz. Onu kaybetmekten korkuyorsanız sözlerinize biraz dikkat etmelisiniz. Sevgiliniz bu tip davranışlarınızı hak etmiyor.

İş:

Tatil dönüşü henüz çözüme ulaştıramadığınız birtakım işleriniz için endişe etmeyin. Sorunları büyütmeyin ve amirinizle ya da iş arkadaşlarınızla olayları çözümleme yoluna gitmelisiniz.

Para:

Bu sıralar harcamalarınızı çok kısıtlıyorsunuz ve olayı cimrilik boyutuna getirdiniz. Kendinizi bu kadar sıkmayın ve harcamalarınızdan gerektiği kadar kısıtlamalarda bulunun.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Davranışlarınızda genelde kontrollüsünüz fakat bazen kontrolünüzü yitiriyorsunuz. Dikkatli olun.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı davranışlarınızı değiştirmek isteyebilir veya iş hayatınızın yönünü ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bambaşka amaçlar uğruna bir kenara bırakma eğiliminde olabilirsiniz. Ani karar ve hareketlerden kaçınmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde etkileyen gün geneli: Kova burcundaki Ay?ın olumlu açıları güzel bir gün geçirmemize olanak sağlıyor. Ancak, 2012 Yılından beri 6 kez dik açı oluşturan Uranüs ve Pluton bugün son kez olumsuz görünümdeler. Özellikle, Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeç burçlarının ilk yarısında doğanlar ya da yükselen burçları veya yıldız haritalarında başka gezegenleri bu burçlarla anılanlar başta olmak üzere, dünya geneli yaşanılan stres ve gerilim içeren olaylar neticesinde hayatlarının belli kısımlarında çok önemli radikal değişiklikler gerçekleştirdiler. Bu son restleşme ise, ülkemizde ve dünya genelinde Nisan ayı başta olmak üzere Mayıs sonuna kadar kendini bir kez daha hissettirecektir. Değişim dönüşüm devam ediyor, ani gelişmelere veya ortaya çıkacak haberlere açık bir süreçteyiz. Ancak, ardından bir rahatlama ya da en azından oldukça şaşırtıcı, normalin çok dışında olarak niteleyebileceğimiz olaylar ve gelişmeler, son üç yılda olduğu kadar kendini tekrar etmeyecektir.

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde inatçı kişilere karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar olabilir. Düşünsel sorunlarla ilgilenebilirsiniz. Öğlen saatlerine doğru hayatınız hareketlenecektir. Yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Dışa dönük tavrınız ilişkilerinizi de olumlu etkileyecektir.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygusal yaşamınıza derin bir anlam katmak isteyebilirsiniz. Bugün hisleriniz çok güçlü. Çekiciliğinizi ön plana çıkaracak davranış biçimlerini sergilemekten yanasınız. Partnerinizin ilgisini çekmek için hareketleriniz daha bir anlamlı ve sözlerinizi akıcı olacak.Kıskançlık gösterilerinden uzak yaşarsanız, ilişkiniz olumsuz etkilenmez

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün iletişim kanalları gayet açık olacak. Boş ve gereksiz içerikte diye düşündüğünüz bir ortamda konuşulanları dikkate alın. Sıradan sohbetlerin içinde bile büyük farkındalıklar çıkarma şansınız olan bir gündesiniz.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.