İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

20 March 2024 İkizler burcu yorumu

Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz..

Aşk:

İlişkinizde sonsuz bir güven duygusu içindesiniz. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Rahatlığınız, sevgilinizde kafesteki kuş duygusu yaratmamalı.

İş:

İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara hazır görünüyorsunuz.

Para:

Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bir işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

(-/+ 1 ay) İçerisinde, Balık burcunda meydana gelen Güneş tutulması nedeniyle kariyerinizi ve işinizi ilgilendiren önemli değişiklikler söz konusu olabilir. Bu esnada karşılaşacağınız veya bir araya geleceğiniz kişiler(otorite konumunda veya yaşça sizden büyük olanlar) size ve fikirlerinize daha uygun olan alanlar için sizi yönlendirebilirler. Ancak, bu esnada, ne demek istediğinizi karşı tarafa doğru şekilde aktardığınızdan emin olmalısınız. Aksi takdirde, yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Mart ayında, sizin için bitişler, başlangıçlar ve yoğun çalışmalar var sevgili İkizler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve yeni ay, ucu açık kalmış konuların tamamlanmasını gerektirebilir, bitirilmesi gereken işleri hatırlatabilir ve yeni başlangıçlar yapılması için önümüzü açabilir. Özellikle yardımlaşma veya yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket etme türünde başlıklarda ya da spritüel konularda belli girişimlerde bulunabileceğimiz, fedakarlık yapmaktan ve başkalarının yaralarına merhem olmaktan mutluluk duyacağımız bir süreçteyiz. Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir. Bugün burç yorumlarınızda tutulmanın burcunuza etkisini ele aldım. (+/ - 1 AY) yazmasının nedeni, etkilerin bir ay önce kendini hissettirmesi veya bir ay daha hissettirme ihtimali olması olasılığıdır. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hareketli ve iletişimi yoğun bir gün sizi bekliyor. Yazışmaların ve konuşmaların arasında kendinize vakit ayırmayı unutmamalısınız. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde duygularınızı ve egonuzu uyum içinde kullanabileceksiniz. Bu da işlerinizi organize etmenizde size yarar sağlayacaktır.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevrenizde sizi destekleyen kişilerin farklı sorunları da olabileceğini düşünmelisiniz. Bugün, olumsuz başlayan olayların sonradan istediğiniz alanda gelişmeler gösterebileceğini görmek enerjinizi pozitif yönde etkilerken, düşüncelerinizden taviz vermeyişiniz, bazı kişilere ters gelebilir. İkilem yaşamaktan korkmamalısınız.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.