İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

24 March 2024 İkizler burcu yorumu

Bilinçaltınızda uzun süre hareketsiz kalan düşünceler bu sıralar hareketlilik gösterebilir. Bu yüzden duygusal yargılara ve yorumlara oldukça elverişlisiniz. Kendinizi geliştirme anlamında kendinize ayırmaya çalıştığınız zamanı, belli önemler taşıyan başka uğraşlarla doldurmak durumunda kalabilirsiniz. Bu konudaki tercihlerinizde güçlükler çekeceksiniz.

Aşk:

İşlere yoğunlaşmanız, sizi aşk konusunda yalnızlığa mahkum edebiliyor. Bugünlerde kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz.

İş:

İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetiyor. Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz.

Para:

Yakın zamanda sevinçli para haberleriniz olabilir. Alçakgönüllü yaşam tarzınız sizi dara sokmuyor. Parayı iyi koruyor, ama gerekli durumlarda da sakınmayabiliyorsunuz. Bu konularda da fazlaca paylaşmacı birisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Son günlerdeki dalgınlığınızın nedenini yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz. Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine dönük bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yaratıcılığınız artıyor ve yeni şeyler öğrenmek istiyorsunuz. Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmak isteyebilir veya belli özelliklerinizi geliştirmek isteyebilir, bu nedenle günlük planlarınız içerisinde bu işler için zaman ayırabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Neptün arasında oluşan olumlu açı, aşk hayatımızı renklendirmemiz, ilişkilerimizde daha samimi ortamlar yakalamamız, özel zevklerimize zaman ayırmamız ya da alışverişler esnasında estetiği ön plana çıkartmamız için olanak sağlarken, artan yaratıcılığımız veya hayal gücümüz sayesinde yaratıcılık gerektiren konular veya işler açısından hareketli ve hoş bir gün geçirebiliriz. Gün geneli oldukça aktif, yeni haberlere açık, sanatsal veya estetik anlamda olumlu ya da ilişkiler açısından romantik geçerken, geceye doğru saatlerde İkizler, Yay, Balık, Başak ve yükselenleri bu burçlarda olanlar başta olmak üzere Satürn kısa bir süre için engellenmişlik hissi, tutukluk veya stres nedeni olabilir. Bir de, tüm olumlu atmosfere rağmen işin içinde Neptün olması dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalara ya da hatalara neden olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatleriniz sakin geçirmenizde fayda var. Gizli kalmış konular gündeminize gelebilir. Kafa karışıklığına yol açabilir. İlerleyen saatlerde işlerinizi çok daha hızlı çözebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü zevk aldığınız konulara taşıyabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gün. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygularınızda yaşadığınız karmaşalardan kurtulmak istiyorsanız, yeniliklere daha cesur bir şekilde bakmalısınız. Bugün sezgilerinizin yanılmadığını görmek, sizi olumlu etkileyecektir. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi olumlu bir şekilde rahatlatacaktır. Kendinize olan güveniniz artıyor.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün kendine güvenen ve topluluklara karşı düşüncelerini ifade edebilen bir havadasınız. Bu açıdan etki bırakmaya niyet ettiğiniz önemli görüşme ve toplantılarınız için ideal olabilir. Bırakın ışığınız parlasın. Sizi görsünler.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.