İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

26 March 2024 İkizler burcu yorumu

Bugün size zor günlerinizde destek veren bir arkadaşınızla uzun, uzun konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Yeni birlikteliklere açık bir görüşme olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar belki de şimdi avuçlarınızın içinde. Ne istediğinizi bilmeniz ve çevrenizdekilerin uyarılarına rağmen gösterdiğiniz kararlı tutum, meyvelerini verecek. Şimdi bütün sorun bu kararlılığı korumanızda.

Aşk:

Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Bugün, sevdiğinizle ilgili hoş haberler alabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir gününüzdesiniz.

İş:

Son zamanlardaki aksaklıklar pek uzun sürmeyecek gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz. İş yerinizde ortada dolaşan söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz.

Para:

Mali durumunuz sandığınız kadar kısa vadede sevinç getirmeyebilir. Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanız yarar getirebilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Daha iyi bir gözlemci olabilirseniz, bazı tesadüflerin size yarar getirebileceğini göreceksiniz.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli başlı fikirleriniz, iş birlikleriniz ya da ilişkileriniz içerisinden en yararlı olanları seçebileceğiniz bir gündesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatınızın önemli alanlarında ilerlemeniz için istekliliğinizi arttırmakla kalmayıp, bu işler için gerekli planları yapmanızı sağlayacaktır. Önemsediğimiz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, iletişimimizin(görüşme, buluşma, yazışma, toplantı v.b) artabileceği, uzun vadeli adımları destekleyen, ilerlememizin önünde kısmen daha az pürüzle karşılaşacağımız ve zihinsel anlamda hızlı olduğumuz birkaç günlük süreçteyiz. Otorite konumundaki kişilerce(yönetici, baba, öğretmen v.b) desteklenebilir veya bu tür kişilerle görüşme olanağı bulabiliriz. Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken zamanlar var. İlerleyen saatlerde daha eğlenceli vakitler geçirmek için etrafınızdaki insanlarla yeni programlar yapmak isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygularınızda yaşadığınız karmaşalardan kurtulmak istiyorsanız, yeniliklere daha cesur bir şekilde bakmalısınız. Bugün sezgilerinizin yanılmadığını görmek, sizi olumlu etkileyecektir. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi olumlu bir şekilde rahatlatacaktır. Kendinize olan güveniniz artıyor.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugünlerde sosyal çevrenizin artılarından ve sağlayacağı faydalardan yararlanmaya gayret edin. Çok önemli bir işinizi çok basitleştirecek bir dostunuz vardır belki. Bu tarz bir irtibat ilerisi için bazı şeylerin temeli olabilir.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.