İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

30 March 2024 İkizler burcu yorumu

Yakın zamanda olası bazı ziyaretler önemli konularda önemli çözümlemeler getirebilir. Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya gereken alakayı göstermiyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi bir işlevsizlik içinde izlemenize neden oluyor. Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekecek.

Aşk:

Aşk hayatınızda heyecanları şekil değiştirmiş olarak yaşıyorsunuz. Tartışmalar istemiyorsunuz. Netlik, dinginlik içersindesiniz. Ama partnerinizin bu tarzı benimsediği ya da razı olduğu konusunda sorular barındırıyorsunuz.

İş:

Daha küçük, ama hayata uygun projeler daha fazla şans içerebilir. Arkadaşınızla birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor.

Para:

İş yaşantınızdaki belirsizlikler, sizi haklı olarak hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltiyor. Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Karmaşık bir konuda birkaç kişi, sizin sergileyeceğiniz tutuma göre davranış gösterecekler. Bu nedenle tavrınız önemli.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı hedeflerinize ve amaçlarınıza düşündüğünüzden daha yakınsınız. Bugünlerde ortaya çıkan işaretler veya bazı gelişmeler bunu anlamanızı kolaylaştırabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Pluton arasında oluşan olumlu açı, ikili ilişkilerimizde tutkuyu ön plana çıkartabilir. Önümüzdeki beş gün için, sevgi temalı ilişkiler açısından oldukça kuvvetli etkiler altındayız. Sadece kıskançlık veya gereğinden fazla sahiplenme türünde ufak tefek pürüzlere dikkat etmekte fayda var derim Niobe?ce!. Bugün öğle saatlerinde ilişkilerde elektirkli bir ortam oluşabilir, ancak geçici zira akşamüstüne doğru yenileyici ve küçük sürprizler niteliğinde gelişmeler yaşanabilir. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün hareketli ve keyifli geçeceğinin sinyallerini sabahtan beri alıyor olmalısınız. Konuşmalarınız etrafınızdakileri motive ediyor olabilir. İşlerinizin şanslı aktığı zamanlar söz konusu. Kendinizi oldukça pozitif ifade ediyorsunuz. İletişimden kaynaklı kısmetler gelebilir. Siz yine de spekülatif konulara karşı dikkatli olmaya çalışın.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kişisel özgürlüğünüzü koruma adına tepkisel davranmayı bırakmalı ve ortak paylaşımlarınızda karlı çıkacak çalışmalara yönelmelisiniz. Bugün, gücünüzü aşan konularda sistemli bir uğraş verebilir ve bazı yeteneklerinizi amaçlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Bugün, sınırlarınızı yüksek tutacaksınız.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Öğleden sonra yapacağınız konuşma ve yazışmalarda her zamankinden dikkatli olun. Bazı ifadeleriniz ukalalık ya da dik başlılık olarak algılanabilir. Beklemediğiniz ve niyetinizle bağdaşmayan tepkilerle karşılaşma riskiniz var.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.