İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

31 March 2024 İkizler burcu yorumu

Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız. Bitirdiğinizi söylediğiniz arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak. Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu yolculuk bir özlemi gidereceği kadar, başka yararlı anlamlar da taşıyabilir.

Aşk:

Bugünler içinde sevindirici gelişmeler olabilir. Kendisiyle ilgili sorunlar yaşıyor gibi. Onun size biraz uzak gelen davranışları, daha değişik, daha yapıcı yaklaşımlarla anlaşılır hale gelebilir. Duyguları yoğun.

İş:

Değişik tarzınız, başarılı iş yaşamınızda ilgi topluyor, ama işin ritmiyle paralellik kuramıyor. Ataklığınız ya da yavaşlığınız en olmadık durumlarda ortaya çıkabiliyor.

Para:

Paranızın kıymetini biliyor, ona göre davranıyorsunuz. Tutumlu oluşunuz, sizi yanlış anlamalara yol açabiliyor. Ayağınızı sağlam basıyor, kendinizin kara gün dostu olabiliyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yeniliklere açık söylemlerinizin davranışlarınızla uyuşması gerekiyor. Sağlık konularında biraz daha temkinli olmalısınız.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Şu an farkında olmasanız bile, aslında artık sizin için hiçbir anlam ifade etmeyen ya da yararlı sonuçlar vermeyen işlere sıkı sıkıya bağlısınız. Oysa değişim gerekiyor ve çok yakında, siz de bunu fark edeceksiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün itibariyle belirsizlikler, kararsızlıklar ya da yavaş ilerleyen işler nedeniyle biraz sıkılabiliriz. Bugün Mars Boğa burcuna geçiyor. Boğaya geçen Mars hayattan fiziksel arzularımızı arttırırken, kendimizi daha güvende hissetmek istememize de neden olabilir. Yavaş ilerlediğinde anlamlı olacak işlerle ilgilenmek için uygun dönemde olacağız, ama hız arıyorsak, hata yapmaya açığız, unutmayın! 12 Mayıs?a kadar bu burçta kalacak olan Mars nedeniyle, bu tarihe kadar ülkemiz açısından (özellikle yönetici pozisyondaki kişiler veya tarım ya da toprakla ilgili konular düşünüldüğünde)da zorlayıcı olaylar gündeme gelebilir. Boğa burları hayatlarına çeki düzen verme veya imajlarını yenileme fırsatı bulabilirler bu süreçte. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Fikirlerinizin hız kazandığı, yeni planlar yapacağınız bir gündesiniz. Kısacası hareket halindesiniz. Yazışmalar ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde ani kopmalar yaşayabilirsiniz. Zevk aldığınız konulara da zaman ayırabileceksiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. Kan bağı içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel ilişkilerinize farklı bir duyguyla yaklaşıyorsunuz. Bugün, riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor ve macera yaşama isteği beliriyor.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sosyal çevrenizden birinin yaşadıkları sizi de içine çekebilir. Eğer bir sorun söz konusu ise, birlikte dertlenmek yerine onu bu içinde bulunduğu çıkmazdan çıkaracak tavrı gösterin. Sözleriniz dost ortamında kıymetli olacak.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.