İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

02 April 2024 İkizler burcu yorumu

Yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz. Aile içi ilişkiler olumlu gelişmelere açık.

Aşk:

Aşkı, birtakım zorunluluklarla sınırlamanız partnerinizden kadar sizi de yoruyor. Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz.

İş:

Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor. İş güvenliğinizle alakalı endişelerinizi, konumunuz ve üstlendiğiniz sorumluluklarla çeliştirmemeye çalışacaksınız.

Para:

Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz. Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız. Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Plan, proje veya fikirlerinizi paylaşmak istiyorsunuz, ama şu an için çevreye daha temkinli bakmakta fayda var. Her ne kadar başarılı olacak bir yola çıksanız da, bunu tüm dünyaya anons etmeye henüz zaman var sanırım. Tüm burçlar için gün geneli: Satürn Merkür ve Jüpiter Güneş arasında oluşan olumlu açılar kalıcı işlere başlamak önemsediğimiz konularda önemli kişilerle görüşmek açısından farklı olanaklara açık bir günde olduğumuzu gösteriyor. Faydalı randevular, destekleyici kişiler, anlaşmalar ve fikir alışverişleri yoğun gün. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın... Not: Elektrik kesintisi nedeniyle uzun yazamadım bugünün yorumları adresinde uzun uzun bulunabilir

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İşlerinizde daha sistemli olmak için plan yapmak durumunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız farklı düşünceler geliştirmenize neden olabilir. Ailevi konularla ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. Babanıza ilgilenmeniz gereken durumlar oluşabilir. Uğraştığınız işlerde olumlu ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün etkisiyle, derin düşünerek, köklü çözümler üretme yolundasınız. Siz her alanda kendinizi yenilemek istediğiniz için, sürekli araştırma içindesiniz. Bugün, yanınızda çalıştığınız kişilerin sizinle paylaşmak isteyeceği fikirleri olabilir fakat siz, her zaman olduğu gibi kendi yolunuzdan taviz vermek istemiyorsunuz.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sabah saatleri evden bir türlü çıkamama, bir şeylerin sizi geciktirmesi söz konusu olabilir. Ailenizden biri ile ilgili alacağınız sorumluluklar günün devamı için planladığınız işleri aksatacak. Fedakarlıkların bir ölçüsü olmalı.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.