İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

03 April 2024 İkizler burcu yorumu

Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz. Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel haberler olabilir. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz.

Aşk:

Önümüzdeki günlerde daha kolay anlaşılır davranışlara girmeniz gerekiyor. Onunla paylaşmak istemediğiniz, daha doğrusu paylaşmayı göze alamadığınız sorunun tek taraflı olarak altından kalkamayacaksınız

İş:

Bazı girişimleriniz birileri tarafından baltalanıyor olabilir. Şaşıracağınız kadar da sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, haberin size olması gerekenden daha geç ulaşmış olmasına duyacağınız tepkiyi azaltacak.

Para:

İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak. Değişik açılımlar, değişik düşünceler söz konusu olabilir. Gelişmeleri sizden yana çevirmeniz gerekiyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde kendinizi iyi hissetmeyebilir, takdir görmediğinizi düşünebilir veya yeterince sevilmediğiniz kanısında olabilirsiniz. Aslında bugünlerde bu şekilde düşünmeniz olası rekabet ya da mücadele gerektiren ortamların dışında kalmanızı da sağlıyor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında ortaklıklar, ekip çalışmaları, ticaret başlıklı işler bakımından olumlu bir günde olmamıza rağmen, yarın meydana gelecek ay tutulması nedeniyle gerginlik hissedilebilir ya da tutulmanın etkileri birkaç gündür olduğu gibi bugün de kendini gösterebilir. Dolayısıyla, burçlarınızı ele alırken bugünden daha çok hafta sonu esintisini hissettirmeye çalıştım. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı ortaya koymaktan keyif alacaksınız. Çevrenizdekilerle birlikte uyumlu enerjinizi sürdürmeniz, işlerinizi bitirmenizi kolaylaştıracaktır. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde daha ciddi konularla ilgilenebilirsiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum size bazı konularda kararsızlıklar ve gizem sunuyor. Bugün bir çok gizlilikler gündeme gelecektir. Uzun süredir, saklamaya çalıştığınız konuların sizi baskı altına almasından dolayı canınız sıkılmış olabilir. Yaratıcılığınızı ön plana çıkaracak çalışmalar içinde olmanız gerektiğini unutmamalısınız.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Çocuklarla ilgili olarak eşinizle hemfikir olmaya ve sorumlulukları paylaşmaya ihtiyacınız var. Gayret ettiğiniz bir konuda benzer yaklaşımı göstermezsiniz net sonuç alınamaz. Konuşmak için gün içinde fırsat yaratın.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.