İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

15 April 2024 İkizler burcu yorumu

Yakın bir dostunuzun birtakım ilişkileriyle ilgili olumsuz tepkiler içindesiniz. Bu konuda sadece endişelerinizi belirtmeniz daha dostça olabilir. Önümüzdeki günlerde sizi güzel yakınlaşmalar bekliyor. Bu ilişkiler, zihninizdeki tüm yorgunlukları atabilir. Hayatınıza girmeye hazır yeniliklere karşı tutucu davranışlardan kurtulmalısınız.

Aşk:

Sevgilinizin bu akşam size harika bir sürprizi olabilir. Birtakım yersiz kurgular içine girip hoşluklar yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha problemsiz sürdürme yolları arayacaksınız.

İş:

İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açacak.

Para:

Biraz daha rahat edebilmeniz için harcamalarınızı en aza indireceksiniz. Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor, ama sorun yaşamayacaksınız. Maddi durumunuzda olası yeni bir gelişme gözükmüyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir konuda taraf olmaya zorlanıyorsunuz. Zorlamalara karşı koyamayacak ilişkiler içindesiniz. Bu konuyla ilgili eksik bilgilenmelerden kaçınmanız gerekecek.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Fikir çatışmaları söz konusu olabilir veya anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz, arkadaşlarınızın sırları veya davranışları rahatsızlık yaratabilir. Ancak, akıllı fikirleriniz var ve bu fikirleri hayata geçirmesi gereken sizsiniz. Dolayısıyla, başkalarını beklemek yerine inisiyatif kullanmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veya iş birliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailede gizli kalmış konular gündeme gelebilir. Geçmişe yönelik konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. İlişkilerinizde daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Finansal haberler alacağınız zamanlar var. Elinizde olmayan nedenlerden ortaya çıkan konular yüzünden kontrol kaybı yaşamayın.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün etkisiyle, derin düşünerek, köklü çözümler üretme yolundasınız. Siz her alanda kendinizi yenilemek istediğiniz için, sürekli araştırma içindesiniz. Bugün, yanınızda çalıştığınız kişilerin sizinle paylaşmak isteyeceği fikirleri olabilir fakat siz, her zaman olduğu gibi kendi yolunuzdan taviz vermek istemiyorsunuz.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yaptıklarınızdan ve karşılığında aldığınız takdirden tatmin olamayabilirsiniz bugün. Daha fazlasını amaçlıyorsanız o zaman ortaya daha fazlasını koymanız gerekiyor. Gelmedi dediğiniz şeyi siz sundunuz mu diye sorgulamalısınız.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.