İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

29 April 2024 İkizler burcu yorumu

Ev konulu telaşlı koşuşturmalar söz konusu. Yeni düzenleme niyetleri coşkusu kadar, gerilimini de getirecek. Akılcı ve mutlaka ortak tercihler gerginlik yaşatmayabilir. Kendinize güvenli ve moralli olduğunuz konularda aceleci kararlar sakınca getirebilir. Bu bağlamda ekip içinde bazı görüşmelerin, bir kısım şeyleri belirleyici özelliği olabilir.

Aşk:

Bu aralar epeyce uzun bir zamanı birlikte geçirme şansınız olacak. Mutluluğunuz dış koşullara çok bağlı. Kısa ayrılıklar sonrasının coşkularını yaşıyorsunuz.

İş:

Sizin deneyiminizin ve bazı ilişkilerinizin başkalarınca değerlendirilmesi hoş olmuyor. Bu konuda daha ödünsüz tavırlar içine girmelisiniz. Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendirecek.

Para:

Gereksiz bazı şeylere para yatırdığınızı fark ettiğinizde geri dönüşü olmuyor. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak durumundasınız. Yakında sevinçleriniz var, uzun vadeye yaymak sizin elinizde.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çok kıymetli zamanınızı boşa tükettiğiniz alanlardan çekilmelisiniz.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Ortaya çıkan bilgiler veya elinize geçen veriler her ne kadar şimdiye kadar doğru kabul ettiğiniz veya kabullendiğiniz gerçeklerle örtüşmese de ciddiye almanızda fayda var. Bazı kişiler bu anlamda birkaç gündür oldukça ısrarcı oldularsa söylediklerimi daha da fazla ciddiye almanız gerekiyor olabilir. Günlük yükselen burç yorumunuzu okumayı sakın unutmayın. adresinden genel burç yorumlarınızın detaylarını aylık olarak takip edebilirsiniz. Sağlık ve sevgi ile kalın?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde evinizle ilgili konularda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. İş hayatınızla ilgili daha akıcı koşullar söz konusu. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Babanızla ilgili olaylarla ilgilenebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Akşama doğru keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz.... devamı...

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İçsel huzursuzluklarınızı dışarıya uyumsuzluk olarak yansıtmaya kalkmayın bugün. Sevdiklerinizle olan iletişiminize dikkat edin. Kırıcı olma ve kırılma ihtimalini dikkate alın. Saygı çerçevesinde kalırsanız sevgi öne çıkacak.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.