İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

04 May 2024 İkizler burcu yorumu

Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz. Yeni dostluklar kurmak hoşunuza gidiyor. Herkes sizin yeniliklere çok açık biri olduğunuzun farkında. Düşüncelerini sizinle paylaşmak isteyenlerin sayısı çoğalıyor. Uzak bir akrabanız sizden büyük olmasına rağmen size akıl danışmak istiyor. Seve seve destek olacaksınız.

Aşk:

İlişkilerinizde çok esnek olduğunuz için onun çıkarmaya çalıştığı bütün sorunları bertaraf ediyorsunuz. Onun en büyük sorunu da sizin karşı cinsle samimiyetiniz. İki cins arasındaki dostluğa asla inanmıyor.

İş:

İşyerinizde herkesin her şeyini bilen tek kişi sizsiniz. İnsanları dinlemeyi bildiğiniz için size konuşuyorlar. Ağzınızın sıkılığı da cabası. Ama sizin sır verebileceğiniz insan sayısı çok az.

Para:

Taşınmanın eşiğinde olmanız sizi ürkütüyor. Ne kadar pahalı olduğunu eski deneyimlerinizden biliyorsunuz. Küçük bir para desteğine ihtiyacınız olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kimse bir yere kaçmıyor, yeni dostluklar kurmada biraz daha ağır davranabilirsiniz.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Alışılmışın dışında öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir. Göreceğiniz yardım veya destekler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilir. Katılımcı ve uzlaşmacı yanınızı göstermeniz takdir edilmenizi sağlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dolunay zamanları sonlanma ve sonuçlanma enerjileri içerir. Dolunayın Akrep?te olması nedeniyle 5 gün boyunca(aslında beş gün önce başladı), halı altına itilen veya görmezden gelinen konularla uğraşılması gerekebilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın ülkemize ve burçlara etkilerini Cumartesi ve Pazar günleri daha detaylı şekilde ele almıştım. İnternet sayfamız hurriyetsosyalden ismiyle takibini yapabilirsiniz. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. İşlerinizle ilgili yaptığınız programlarda iyimser bir beklenti içinde olabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizden beklentileriniz artabilir.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz....

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde yapmanız gereken şeyleri ya hep ya hiç mantığıyla ele alacaksınız. Bir şeylere tüm enerjinizi harcayıp, diğer işleri olduğu gibi bırakmakla emeğinizi ve zamanı iyi yönetme şansınız yok. Denge kurmalısınız.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.