İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

08 May 2024 İkizler burcu yorumu

Bugün yaşamınızda bir sürpriz olabilir. Çok önceleri tanışıp sonradan araşmadığınız biri bütün sevimliliğiyle karşınıza çıkabilir. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanıyor, danışacak birilerini bulamıyor, ama çok yakınınızdaki birini de göremiyorsunuz. Değişikliği seven birisiniz. Durağanlık sizin için hiç uygun değil.

Aşk:

Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi. Baş başa kısa bir tatil ona çok iyi gelebilir.

İş:

Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir. Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeni iş arayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz.

Para:

Paranın su gibi akıp gittiği lafına artık iyice inanıyorsunuz. Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeni iş planınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Birkaç gün içinde sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bu ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla ilgili görünüyor.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Koşullar farklıyken yapılmış anlaşmalara veya verilmiş sözlere bağlı kalmanın, günün değişen şartları altında çok fazla mantığı olmayabilir. Dolayısıyla, değişen koşullara uygun planlar yapmalı ve gerçekçi olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Altından kalkabileceğimizden fazla görev ve sorumluluğa talip olabilir veya tutamayacağımız sözler verebiliriz. Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, pazarlama ve ticaret başlıkları açısından olumlu bir gün, ama yanıltıcı etkilere dikkat etmeli. Enerjik, spiritüel, felsefik ve dini konularda çalışmalara da açığız. Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir. İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir. Kelimeleri doğru kullanmakta ve ilişki adabına göre davranmakta fayda var. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Aşk hayatınızda çift durumlar yaşayabilirsiniz. Sonlanmalar tepkilere neden olabilir. Uyum ve denge arayışında olacağınız zamanlar var. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Finansal konularda bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Karşınıza çıkan beklenmedik zorluklarda hemen yıkılıyorsunuz. Mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkarın. Bugün, onunla ilgili düşüncelerinize farklı bir şekilde yaklaşın, etrafınızdaki insanlardan ve koşullardan bağımsız olarak düşünün ve hareket edin. Çevresel koşullar sizi para harcamanız konusunda tetikleyici oluyor.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Karşınızdaki kişinin yaklaşımı siz uyumlu olduğunuz sürece çok iyi olacak bugün. Anlaşmazlıklara sesinizi yükseltmek bu iyi tavrın kesilmesine sebep olabilir. Bu tarz bir durum samimiyeti azaltacaktır. Susmak çare değil.

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.