İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

09 May 2024 İkizler burcu yorumu

Pek şans tanımıyorsunuz. İnsanları koşulları içinde değerlendirme becerisini gösteremiyorsunuz. Sizi çok önemseyen biri, siz ihtimal vermeseniz de sizin için çok iyi şeyler düşünüyor. Çok gitmek istediğiniz, ama zaman ayırıp gidemediğiniz bir davet bir türlü aklınızdan çıkmıyor. Bugünü, bu ve benzeri şanssızlıklarınızın verdiği gerginliklerin içinde olacaksınız..

Aşk:

Arkadaş çevrenizde, ilişkiniz parmakla gösteriliyor. Ama bunun, ilişkide birçok güzelliğin artık geride kaldığı gerçeğini yok etmediğini de biliyorsunuz. İlişkiyi yerine oturtacak enerjiniz var.

İş:

Zorunluluklar, tahammül gücünüzü zorlayan ilişkilere katlanmanızı sağlıyor. Bugün yeni bir umut kapısı aralanır gibi olacaksa da, çabuk kapanacak. Aşkta mutluluğu çok hak ediyorsunuz.

Para:

Çevrenizde size ek kazanç sağlayabilecek her fırsatı düşünüyor, değerlendirmek istiyorsunuz. Kazancınız fazla sıkıntı çekmeden yaşamaya elverişli. Ama fazlası göz çıkartmaz diye düşünüyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Son günlerdeki durgunluğunuz herkesin dilinde. Sizin bu mutsuz, doyumsuz haliniz aile bireylerini de olumsuz etkiliyor. Bir an evvel toparlanmalısınız.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli hedef veya isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilecek destekleyici etkiler altındasınız. Ancak, isteklerinizi gerçekleştirebilmeniz için, karşınızdaki kişilerin size ulaşmasını beklemek yerine, sizin harekete geçmeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran?a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Duygusal açıdan sizi zorlayabilecek durumlarla yüzleşmek gerekebilir. Kendi duygularınızı da anlamaya bakın.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız,konulara değişikbir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Planlarınıza, hiç kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz. Yatırımlar konusunda istediğiniz başarıyı sağlamak için, gerekli şartları kendiniz belirlemelisiniz. Karşı tarafın istekleri sizin tarzınıza uygun olmayacaktır.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.