İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

14 May 2024 İkizler burcu yorumu

Akşam sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak istiyorsunuz. Buna ihtiyacınız var. Onlarla bir şeyleri paylaşmak niyetindesiniz. Biraz kaba, nezaketsiz bulduğunuz biriyle bugün gereksiz bir tartışmaya girecek ve canınızı sıkacaksınız. İnsanların ölçüsüz, hoyratça davranışları sizi fazlasıyla geriyor. Birçokları gibi görmezden gelemiyor, tavırsız kalamıyorsunuz

Aşk:

İçinizde, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Bugün onun tarafından sürekli aranacaksınız. Aşkın ilk başlangıcının coşkusunu yaşamaya bakmalısınız.

İş:

İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz. Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz. Bu görüşme iş ilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir.

Para:

Yakında küçük bir para haberiniz var. Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşıyorsunuz. .

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugünlerde yine uyumsuzluğunuz üzerinizde. Üçlü bir ilişki içinde, bile bile sübjektif davranıyor, tartışma yaratıyorsunuz.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişilerin hayatlarını nasıl veya ne yaparak kazandığı konusunu kafanızda netleştirmediyseniz ya da kabullenmediyseniz sürprizlere hazır olmalısınız veya karşıt görüşler sizi şaşırtmamalı. Gergin konuşmalara açık birkaç gündesiniz. Kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek umutlarınız yönünde yeni projelere dahil olmaya cesaret göstereceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular daha fazla ilgi odağınızda olabilir. Uğraştığınız işler de kabullenme içine girdiğinizde, alacağınız desteklerle daha hızlı ilerlediğinizi fark edebilirsiniz. Gün içinde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Mars Ve Merkür burcunuzda ilerliyor.. Kafanız oldukça karışık. Ani düşünce ve hareketlerin size zarar verebileceğini sakın unutmayın. Ani hareket etmeyin. Düşüncelerinizi korkusuca söyleme özelliğinizden dolayı bugün bir çok konuda hata yapma olasılığınız çok güçlü. Tanımadığınız kişilere düşüncelerini söylemeyin. Değişimlere dikkat edin..

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.