İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

19 May 2024 İkizler burcu yorumu

Yakında alacağınız bir haber bazı dengeleri alt üst edebilir. Birtakım köklü değişiklik istekleri içine girebilirsiniz. Kendinize kurduğunuz dünyayı başkalarından bu kadar soyut görme arzunuz, adı konmamış bir yalnızlık arayışının göstergesi oluyor. Mutlu olmanız gereken bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içindeki ortak sorunlar, ortak sevinçler yabana atılır zenginlikler gibi görünmüyor.

Aşk:

O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir. Giderek yoluna giren bir ilişkinin itici gücü olabilirsiniz.

İş:

İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Bu tavrınızın sadece getirilerini görmemelisiniz. Hak ettiğiniz birçok kazanım, dönemsel engeller nedeniyle kapınızda bekliyor, sabırlı olmanız gerekecek.

Para:

Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz. Parayla ilişkiniz ciddi revizyonlar gerektiriyor. Önümüzdeki günlerde uzaktan izlemenizin yetmeyeceği bir para tartışmanız olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kendi sorunlarının çözümünde insanların önünü açmalısınız. Bazı yakınlarınızın sorunlarına bütünlemesine eğilmeniz, onların daha çok sorun üretmelerine neden olabilir.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Ne kadar fazla gayret gösterirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız. Romantik ya da yaratıcılık içeren iş veya ilişkilerinizi savunma konusundaki başarınız elde edeceğiniz sonucu birebir etkileyeceğe benziyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ancak bu konuda engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Maddi konularda istikrar arayışında olabilirsiniz. İlişkilerde ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Sağlığınıza ait konulara dikkat etmenizde fayda var.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

19 Mayıs'tan sonra Merkür İkizler burcunda geri gidecek. Masraflarınızı kontrol altında tutmalı ve bütçenizi dengelemelisiniz. Plüton ay borunca retroda. Unuttuğunuz gayrimenkulle ilgili sorunları ortaya çıkaracak. Zıt burç Yay'da Satürn geri hareketine devam ediyor. Sorumluluk duygumuz bizi yorsa da, görevlerimizden kaçış yok. Uzun süren hukuk davalarımız bizi yorabilir. Eski dostlarla karşılaşma...

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.