İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

26 May 2024 İkizler burcu yorumu

Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler olabilir. Karar vermekte ve girişim yapmakta zorlanabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

Aşk:

Duygusal açıdan kendinizi çeşitli kısıtlamaların etkisinde hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insana karşı ihmalkar davranabilirsiniz ve duygusal konularda isteksizlik gösterebilirsiniz. Bazı duygusal gerilimler ve içsel çelişkiler yaşamaya da uygun olacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle aranızda bazı küçük gerginlikler oluşabilecektir ancak bu konuda bir şey yapmak istememeniz sorunları daha da büyütebilecektir. Duygularınızla düşüncelerinizi dengelemeyi başarabilirseniz küçük bazı sorunlarınızdan kurtulabileceksiniz.

İş:

İş yaşamınızda disiplinli bir şekilde çalışmalarınıza devam edeceğiniz bir gündesiniz. Daha çok bildiğiniz yöntemlerle çalışacaksınız ve bireysel olarak hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Olaylar üzerinde hakimiyet kurmak için yeterli enerjiye sahip olacaksınız. İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Ancak bu davranışları gözünüzde fazla büyütmemeli ve sorunların çözümünü zamana bırakmayı bilmelisiniz. Yaptığınız bazı hataları değerlendirmeye alabilirsiniz ve konuları yeniden değerlendirebilirsiniz.

Para:

Maddi konularda hesaplı davranmayı tercih edeceksiniz ve harcamalarınızda her zamankinden daha fazla dikkatli olacaksınız. Maddi anlamda yeni bir yatırım yapmamalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz ve stresten uzak durmaya çalışmalısınız.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Son zamanların aksine, sempatikliğinizi kullanarak ya da kendinizi göstererek bazı kişileri bazı konularda ikna edebilir veya bazı planlarınıza katılımda bulunmalarını sağlayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Neptün?le olumsuz açı yapıpı, yarın, geri giden Merkür?le bir araya gelecek olan Mars, plansız, tedbirsiz veya detaylara odaklanmadan yapılabilecek işlerde sıkıntılara neden olabilir 7 gün boyunca. Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var. Dalgınlıklar, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları veya bazı durumlarda zehirlenmeler de bu açının diğer bir etkisi olabilir. Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsanız, sebebi Neptün. Dün yazdığım ilişkilerde gerilimi, ani hareketleri, asiliği veya aşırı özgürlük arzusunu tetikleyen etkiler de devam ediyor(yazıyı adresinden ya da hurriyetsosyaldeki )bulabilirsiniz. Günü basit planlar yaparak geçirmek lazım. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızdaki konulara yönleneceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle ilgili konularda konuşmalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Toplum önünde olmaktan keyif alacağınız zamanlar var. İşlerinizi yoluna koymak için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konulara özen göstermelisiniz. Harcamalarınıza abartıya kaçmayın.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Ay'ın konumu, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Gözünüzden kaçan birçok ayrıntıyı yeniden düşüneceksiniz. Bugünlerde satın alma duygunuz ön planda olacak.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.