İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

29 May 2024 İkizler burcu yorumu

Bugünü kendi duygularınızı ölçerek geçireceksiniz. Bir yoğunluk var ve size düşen bundan çok etkilenmemek ve kendinizi günlük hayatın girdabında kaybetmemek. Yakın bir gelecekte karşılaşabileceğiniz yeniliklere her yönden hazır olmanız şart. Bugün çevrenizdekilerin tepkilerini de iyi ölçeceksiniz. Cazibeniz bugün dorukta olacak.

Aşk:

Aşk yaşamınızda küçük bir pürüzü halledeceksiniz. Kıskanılan bir kişisiniz. Kimi insanlar sizi seven kişileri caydırma mücadelesine girmiş durumda. Bu konuyla ilgili olumlu bir gelişme yaşayacak ve sevineceksiniz.

İş:

Bugün iş yaşamınızda büyük bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Ofiste beğenilen, tercih edilen kişi olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Uzun süredir düşünüp de gerçekleştiremediğiniz projeleri hayata geçireceksiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyacaksınız.

Para:

Maddi konularda biraz sıkıntı belirebilir. Mali konularla ilgili, resmi dairelerdeki evrak işleri uzunca bir zamanınızı alacak. Parasal konularda fazlaca sorununuz olmasa da, geleceğe yönelik yatırımlar konusunda kararsız bir gün geçireceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Aşk konusundaki kıskançlıklara dikkat edin, dostunuzla düşmanınızı ayırmanızın zamanı geldi de geçiyor bile. Yatırım konusunda ani kararlar vermekten kaçının.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde herkes artık ne düşündüğünüzü biliyor ve bakış açınızın farkında. Ancak, sorun şu ki, kendi bakış açıları ve fikirleri sizinle örtüşmüyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Terazi burcundaki Ay?ın gece saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar biraz zorlayıcı etkisi mevcut. Bu durum ikili ilişkilerimizde gereğinden fazla net konuşmaları gündeme getirebilir. Açık sözlü olmanın da bir sınırı olabileceğini hatırlamanızda fayda var derim Niobe?ce. İkili ilişkilerimizde beklentilerimiz artabilir veya ilişkilerimizden dersler çıkartabilir, ikili ilişkilerimiz kanalıyla bilgi ve tecrübe edinebilir ya da bugünlerde kuracağımız ilişkilerin ileride faydasını görebiliriz. Ancak, dalgınlıklar, unutkanlıklar, kafa karışıklıkları, karışık düşünceler, konsantrasyon bozuklukları veya halsizlik ya da isteksizlik gibi ruh hali haftabaşından beri olduğu gibi birkaç gün daha devam ediyor bilginize? ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Eğitim için uygun zamanlar içindesiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için gün içinde arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Bugün bütünü görmek ve karar almak sizin için çok daha kolay olacak.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, Terazi'deki Ay'ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için birçok vasıflara sahipsiniz. Karşınızdaki kişilerin iş potansiyelinin düşük olması ve sizin bu konuda daha çok bilgiye sahip olmanız, sosyal yaşamınızda daha çok değer verilmenize neden olacak. Fakat çevrenize de şans vermelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.