İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

30 May 2024 İkizler burcu yorumu

Bugün fiziksel görünümünüze bakan sizin hiç yaşama zevkiniz kalmadığını sanacak. Her bakımdan kapıp koyuvermişsiniz kendinizi. Bu aralar kendinizi ihmal ettiğinizi siz de farkındasınız ama bunun için hiç bir çaba harcamıyorsunuz. İşlerinizin yoğunluğunu bahane ediyorsunuz. Oysa Boğalar görünümlerine önem verirler ve güzellikleri ile de övünürler.

Aşk:

Ruh sağlığınız bakımından da hayata küsmüş gibisiniz. Sizi seven insanlar bu sallapati halinize gerçekten üzülüyorlar. Bir an evvel bu duygu karmaşasından kurtulmanız gerekiyor. Ani çekimlere kapılabilecek, beklenmedik duygusal ilişkilere girecek ya da böyle istekler içerisinde olabilecek bir dönemdesiniz. Birlikte olduğunuz insanın haksız tutumlarıyla karşılaşmak sizi derinden yaralamış.

İş:

İş yaşamınızda yoğunluktan ziyade sizde isteksizlik var. Daha önceleri günlük işlerinizi büyük bir dikkatle tamamlar bir sonraki işin hazırlığını yaparken şimdi günlük işlerinizi bile tamamlayamıyorsunuz. Özel hayatınızdaki olumsuzluk iş hayatınıza da yansımış durumda. Bu durumda iş yaşamınızda değişiklik yapmaktan kaçınacaksınız.

Para:

Maddi konulara karşı ilgisiz kalacağınız daha ziyade günlük masraflarla idare edeeğiniz bir gün geçireceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yaşam her zaman dikensiz gül bahçesi değildir. Yaşam mücadelesi böyle zor anlarda olmalı ve size güç vermeli.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren bazı konular karmakarışık bir hal alabilir. Kafa karışıklıkları, konsantrasyon eksiklikleri veya şaibeli durumlar ne yapacağınızı şaşırmanıza neden olabilir. En iyisi sisli ortam dağılana kadar birkaç gün beklemek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta boyu hissedilen kafayı toplayamama, halsizlik, kararsızlık veya kafa karışıklığı hali hafta sonuna(özellikle Pazar günü) yayılabilir. Bazı konularda birbirimizden tamamen farklı şeylerden bahsetmemize rağmen aynı şeyden bahsediyoruz hissine kapılabiliriz. Hayatımızda bu hafta yer alacak konular her neyse, tamamen kavramak, gerçeklere ulaşmak veya doğru şekilde değerlendirmek için üç gün beklememizde fayda var. Üç gün sonra gerçekler ortaya çıkacaktır ya da karışıklıklar giderilecektir. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısını daha iyi değerlendirmeye bakın. Öğle sonrasında bazı yorucu koşullar olabilir.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalı, olayları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Güven duymaya ihtiyacınız var. Olaylar karşısında yaratacağınız etki, her zamankinden çok daha etkili olacaktır. Gözlemciliğinizin size sağladığı yararı inkâr etmiyor ve dengelerinizi korumaya özen gösteriyorsunuz.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.